(最橙暗)如何評價Hololive同Vtuber湊阿庫婭阿火有幾仆街(121) 港V上下弦討論

1001 回覆
4 Like 10 Dislike

我係好傑寶呀hi

如果阿露像這樣出來交代件事,
會否對事業影響較小
玩具車嗎
其實佢無論點搞,對事業都無咩影響,唔好睇小孝子們嘅孝心
佢頂得順開返台就有人睇 唔使搞咁多嘢
而家根本唔係呢個原因搞成咁
可能係有仔先開始肥
有呀 佢TOP10 SC石油王好多都係獨角GACHI
不過佢開唔到枱係因為:
1. 佢唔甘心做底邊 要叻過人 選擇最高風險手法
2. 佢虛榮心極重 要得到所有人嘅愛
3. 做雞仲想攞貞節牌坊
4. 佢面皮唔夠厚 受唔住指指點點 小小事都會即時關台

完美西女人組合
露姨單野幾時完呀幾個post都圍繞呢單野Gachi又好獨角又好,養得就預左反噬架啦所以小弟先唔鐘意gachi系
而家班孝子崩漬就係要D GACHI唔可以唔應該反噬呀嘛 已經爆發內戰
根本攔唔到場把戲拆穿左,咪用過第二招lor,強要人繼續扮無野支持咩
孝子: 係呀 你推佢你就要無條件支持佢
rushia係唔會望其他男人的 心裡面只有粉屍 只有粉屍是特別的
所以你們也只能鍾意rushia唷
再多既ATM都比唔上男人
但咪醬會望 所以咪醬唔係rushia! 踢走咪醬!! 還我rushia!!
咪醬變meat醬再@我
你睇得開心,自願打賞,唔代表你有權干涉人哋私生活
無話干涉㗎,唔再俾錢咋嘛,睇吓邊個死囉
孝子: 你推佢都唔可以干涉佢私生活
GACHI: 咁我而家咪唔推佢囉
孝子: 你唔推佢咁你仲講佢做咩? 走啦仆街
GACHI: 咁你比左幾錢佢? 你身家係咪都比曬佢?
孝子: 我冇義務話你知
GACHI: ...

百鬼出絕招未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞