(最橙暗)如何評價Hololive同Vtuber湊阿庫婭阿火有幾仆街(121) 港V上下弦討論

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
咪醬~
咪醬
老實講 我比佢大到了
白卡好得人驚
神父游左去日本單野係真
無事就好了
除咗露西婭之外一句都聽唔明
都唔係啲咩咁嚴重嘅事姐
指原當年被人爆埋床照咪又係咁
hololive唔似akb咁有戀愛禁止條例添
咁都吹風嘅話 面皮唔夠厚好難撈落去
我又唔覺得依家邊一方討伐佢唔放過佢
至少大部份人一係撐佢 一係wfc保持中立
唔明搞到咁麻煩為乜
公司真係要的佢去醫院療養下 唔係寸緊佢 我係認真咁覺得
死開 露西婭依家喊緊呀
熟開佢都知道佢中之人不嬲都癲癲得得
所以可以兩種方向去睇
一種就「又發癲..基操 唔洗理」
一種就「佢平時都咁情緒化 今次唔知會做d咩極端行為」
兩樣都可以應用到
對佢呢個人
冇得話批死或者講死一邊佢覺得嚴重唔嚴重
白卡都應該有分嚴重同唔嚴重既
https://youtu.be/HHnRpIpscuc
原來已經到五十幾萬views
佢呢種跟住落黎會點做完全冇咩路捉
分分鐘今晚就開台乜事都冇發生過咁
有內幕?
要做愛了未
笑撚死
唔係殺人放火做賣國賊 但都明顯係詐騙
有人on9有人受係一回事 唔代表佢可以過一排再出黎繼續呃人錢
老老豆豆呢幾年呃番黎啲錢都夠佢過幾世
而家衰on9自爆 又唔係使佢嘔番啲錢或者坐監
好心有自知自明就嗱嗱啉畢業金盤洗手咪算撚數
仲要搞咁撚多大龍鳳出嚟 真係完全唔抵人可憐
牙露生活喺沒有粉屍的第幾天
孝子:我冇俾人呃,牙露沒有輸
佢都唔care啦WeLoveRushia推到World Trend都睇唔到咩,成班孝子整埋應援片都唔掂,因為都唔夠mfmf重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞