(最橙暗)如何評價Hololive同Vtuber湊阿庫婭阿火有幾仆街(121) 港V上下弦討論

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
致敬赤井心
死咗人?
應該無掛…
無人知
無人知
咁都死得既又一力証馬夫精液勁過粉絲支持
其實露係咪有情緒病
心痛我露
日本好多人都有情緒病佢哋睇精神科係家常便飯啦
估露係真メンヘラ加上比mfmf 咁搞法唔崩潰都難,佢而家完全冇say壓力爆哂煲啦
咁睇嚟看看手機真係遺書
我自己就一向覺得養gachi 係無咩問題 都只係一種直播方法 呢行本來就係虛擬 只要個下露俾你開心 而你又覺得開心所以SC 都係大家互惠互利啫 真係唔好覺得自己有俾到錢就係大爺啦
同埋唔好真係D V話自己無男朋友就真係先得架 我個推都成撚日話自己A0啦 講真搵鬼信咩 把聲好聽到咁
而且我一直想屌既係mfmf成件事處理既問題
4年啦 你明知條女係鍾意你 你又剩係當佢係朋友 你就唔好成日搵人啦 俾埋d假希望人啦
同埋我想屌柒某條小X魚 你條撚樣開歌回未
有錢真係當自己老細咁
而加露咁樣 心痛
露西亞這事情不就像是
Twitch台女開台騙乾爹說沒交男友
之後被乾爹抓包有交男友,而且同居很久
台女斂財斂到爆炸後躲起來發文哭哭說:我有憂鬱症,好想死

怎麼多套一層皮而已,肥宅就開始護航
還是有粉屍可以跟我解釋兩者差別在哪?
牙露 下去囉
我只覺得當男人真的很衰

這件事一開始只要兩個人口徑一致,出來裝傻說只是普通朋友就好

根本就不會有後續的延燒事件

結果露西婭在那邊情緒勒索,魂帳皮帳輪流發病

然後一堆男粉就跳出來說露醬好可憐,mfmf是渣男什麼的

今天流出交往證據的是女的,發病情緒勒索的也是女的

男方就算跟女方說自己因為事業考量要分手都絕對不是理虧的一方

看看之前Josh跟他老婆家暴事件都有人幫他老婆護航就知道了

男人在現今的女權社會真的都是被欺負的一方
因為男嗰邊都係呃夢女唔溝女

花生算
簡單講 條女想搵mfmf埋單 但mfmf剩係當佢sp
巴哈小學生
會有V豚同你講皮魂分離
出事係咪醬唔係牙露點解要回應?
一起下去探親囉
首先咪醬同露醬係兩個人黎
mfmf果日本身想搵咪醬 可能岩岩收工太攰sd錯左比露醬
既然唔關露醬事咁點解要出黎解釋?
露黑差不多得了
係太暖男所以無辦法拒絕
加上鳩痕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞