(最橙暗)如何評價Hololive同Vtuber湊阿庫婭阿火有幾仆街(121) 港V上下弦討論

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
唔會放過馬伕
火滾話你call我 咩事?
佢唔係法官 似弱能 不時都係咁
佢會唔會殺左馬夫再自殺
好似
邊版同cchat開緊戰?
你都傻嘅 割𥱊會問對方同唔同意割架咩
我睇法同你Exactly一樣
唔會 佢冇咁嘅勇氣
又黎
認錯人
世界
MFMF真係垃圾中既垃圾 我一開始睇到佢會出聲明就諗住9成9都係公開同露關係啦 點知原來直頭撇清曬啲關係 同全世界講我地只係朋友 可憐我露一個女人仔 又要俾人誣蔑 間閪公司又剩係識話 私人野唔關我事啊 哈哈 依家連條仔都無埋 到底露做錯d咩 養gachi 都只係一種螢幕形象 不至於咁樣對佢吧
你自己打定copy返黎?
好油係大事大非前不嬲都係咁感性
港v第一個原創曲
自己打感情問題 我一向認真撚來的
肥希係咪開錯acc
Donate 多D就有會吧
營運信:Cover準備緊吿人啦多謝Cover保護露西婭
米亞佢係五邊型戰士
畫畫 整歌 整mv都係自己黎
如果水澄要出歌咁佢真係要靠Donate錢搵人整
知唔知大概幾錢
我咁樣講可能唔多清楚有D誤會
唔係要水橙出原創
米亞可以穩定百人台
至少咁睇水橙係有機會做到
哦…咁我應機

養gachi並唔係螢幕形象 而係魂做出黎 cover係魂皮合一公司 佢所有皮從來冇易過手 你用塊皮黎做乜 魂皮都會受曬

日本從來都係咁做 你做左乜野事 影響到個角色 必定受曬靶 例子有鈴木達央外遇搞到動畫公司換走佢 佢搞女人關個角色咩事?sorry 遊戲規則

今日露都係咁 cover話私人事自己搞就係警告佢咪再攞個皮黎出twitter一哭二鬧

搞成咁 係佢自己攞黎 高回報不留都係高風險 唔好冇事就吸錢 有事就屌尻啲gachi 同啲股票西一樣賺果陣就爽賺 蝕錢甚至爆倉就賴銀行詐騙 例如雷曼破產

佢唔肯出黎面對就預左挨打 我相信佢身邊連勸佢出黎面對嘅真正朋友都冇 因為 佢就係一個咁嘅人
我覺得就算佢真係想出原創
我諗都會練好歌喉先唔會話無謀去做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞