(最橙暗)如何評價Hololive同Vtuber湊阿庫婭阿火有幾仆街(121) 港V上下弦討論

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
聽到風聲姐
屌4年唔叫即走吧
佢未必係嬲 可能只係無尻聊
之前無論咩話題進行緊 都全幾十層一齊被負評
之前最癲係清晨6點回POST一F5就有負皮+1
屌你老母
你欣住死先過你話跳左果個人
都係嗰句,檯面上切割係好合理嘅做法,但係檯面下發生緊咩事無人知
可惜冇得睇邊條友評嘅 巴哈有 嘈交果陣即時分敵友
枱底都切
參考其他演藝人嘅感情炎上事件嘅話
練三小 歌回都唔開
積極留意露的最新動態
個個都講到一定係條仔中出即飛
認左就唔洗撈啦,公司仲唔出手咩
咁耐都無咩消息,係咪可以訓,但係訓唔著
雖然鍾意睇血流成河,但係唔想出人命
真,直接認嘅兩個人可以直接退休
早啲瞓 聽朝繼續睇啦
冇事發生 最多確診
輸家話嘅
https://youtu.be/q6SEDBvbs8w
公開後台數據提到台灣
是不是在抄襲?

Umm 但唔係佢自己畫嘅⋯
應該唔關事 我估
我係mf 既話都唔知點應對呢條女
約左夜晚打機覆返個message,無啦啦因為對方搞錯配信設定通晒天

比班迷妹追住黎屌都算啦,係mf 養左班gachi 既錯
條女直接潛水無聯絡又話想死,
出面啲流言又話同棲又話呢樣果樣,

等撚左7日無辦法,始終要同fans交代咪開live囉
顧撚埋你面子講明係雙方向有搵對方唔係好似流言講到佢迷妹咁
而家又企出黎想自殺咁

佢地私下有交往係無問題呀
而家係露佢直播失誤自爆燒自己又燒到人
然後一路話自己係被害者深潛,魂ac又話有誹謗中傷要告人
Cover管唔掂佢,mf 管唔掂佢,其他holo v都管唔掂佢,無人知佢做緊咩
而家個風向仲係撐佢純粹係佢本身QQ有人氣,
但今次佢個對應真係好撚差
好似係Discord更新完啲bug黎,兔都一樣彈通知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞