(最橙暗)如何評價Hololive同Vtuber湊阿庫婭阿火有幾仆街(121) 港V上下弦討論

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
係你自己覺得冇問題 咪拎自己套落其他人身上
大副咁撚順風仲唔蒲頭笑鳩神父?
你呢句我都可以用返係你身上
你出post叫人唔好燒露 = 將自己果套套落其他人
我冇出post 叫人一齊燒露 = 我自己管自己既事就夠

好油你都係分清楚好d 少少事就冇晒理性
出得嚟玩就預左架啦,自己塞個頭埋去怪邊個
我幾時出post叫人唔好燒露…… 我都係將自己諗法講出黎啫 我又無禁止人地笑鳩露 佢一開頭出事 我自己都有笑埋一份== 我不嬲都正常討論緊
其實mfmf 今日又突個頭出黎想點
好心就靜啦,本身都已經無人繼續燒落去
而家再燒法想推牙露死啫
睇唔明其實
本身詐死多排件事就無人講
而家佢咁蒲頭除咗想搞鳩露之外我諗唔到其他理由
應該真係想露死
可能逼婚吧
唔出黎解釋就話人無膊頭 出黎道歉就話想繼續燒落去
而且牙露根本就唔係俾人燒先想死 而係mfmf唔肯埋佢單 如果俾人燒就想死開頭幾日就已經想死

現在男方說沒在交往
同圈子蹭熱度的說沒交往
女方裝死
怎麼一堆人預設兩人有交往了?平常說通靈不行,現在就行了
雙標到有點好笑

不管怎麼想mfmf這次事件根本是受害者吧
就算是撒謊,他也是對不起自己粉絲,而不是對不起女方

引起爭議原因:女方直播多年,還出包,女方全責
事後處理:mfmf高速出來給台階,女方發病,女方全責

假設沒交往:只是一起打遊戲的關係而已,神經病女粉莫名其妙就把自己當女友了
假設有交往:蠢貨差點毀掉自己工作,想分一分就開始用自殺來情緒勒索

mfmf沒有爆點料補她一刀,而是"我跟她都有錯,我很抱歉對不起大家"
已經足夠溫良恭謙讓了吧,怎麼還有v粉好意思說他不夠有擔當的
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1645301289.A.153.html
識野
呢兩個我留意咗佢地好耐 佢地突然有一日宣布拍拖係完全唔出奇 https://youtu.be/R7E2fwZujKs
應該唔會
燒兩次噃 段野你覺得有必要開兩次咩
仲要隔左一段時間再燒
發聲明話日後講 然後開台同fans道歉 叫人唔好攻擊牙露 我唔明有邊度做錯 定mfmf應該扮死扮見唔到洗佢chatroom同twitter?
收到風 神父已經游到去日本殺MFMF 佢啱啱影左張相比我睇
屌 點解單嘢玩咁耐都未完
明明單嘢都唔係咩國家大事
先唔講啲咩立場 養加持仲拍拖啱唔啱呢啲道理
一句到尾 唔理你最後出嚟有冇回應到件事
只要你夠厚面皮 肯出翻嚟做v
想走嘅人自然會走 想留嘅人自然會留
過一排就冇人理㗎啦 又唔係殺人放火做賣國賊
要講燒得勁 以前松田聖子夠爆啦 佢夠厚面皮咪一樣撈得掂
都唔明點解咁撚小事都要搞到咁複雜又吹風又喊
件事本身係咪牙露做錯呢 我就唔覺得係
但佢依家個對應真係唔知做緊乜鳩 做人冇公關就係呢啲
真係有情緒問題嘅話 其實應該停佢工
最少停曬露身份個twitter同YouTube 掟佢去醫院療養下
依家咁樣真係路人睇見都覺得煩 睇個v都係想開心 搞成咁有乜謂
開始少明點解啲日本觀眾當年會揀咗松田聖子而唔係中森明菜
啲戀愛上腦嘅人 郁啲就要死 觀感真係好差
其實啲是是非非到頭來大部份人都wfc 搞到咁煩真係冇癮
true 只不過係提早啟動篩選粉絲環節
MFMF樓下好多保安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞