[震] Samsung Galaxy 討論區 (161) 2月9日11Pm 發佈會 S22 X Tab S8 齊發

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
s22+ not pink
啱呀,其實我就多數黑 / 白都唔揀,太 common
銅色?
官網啲優惠幾吸引都唔會再步 Z Fold3 後塵
我上星期Z FOLD 3放左$11000
希望$11000以上買到S22U 256-512GB
之前 Note20 Ultra 用過銅色,但係今次隻色又好似唔係幾好睇,都係要睇實機先決定到
唔知WILSON有冇TRADE IN即減, 仲有部Z ULTRA可以當垃圾TRADE IN
我覺得唔會同上代價錢有太大出入,S20 Ultra、Note20 Ultra、S21 Ultra 都係爭嗰幾百蚊
鮮紅色香港唔知有冇
如果又係官網訂先有就仆街
不過官網訂我除左送貨慢, 都算滿意既
係睇官網有額外trade in價
銅色?
之前 Note20 Ultra 用過銅色,但係今次隻色又好似唔係幾好睇,都係要睇實機先決定到
鮮紅色香港唔知有冇
如果又係官網訂先有就仆街
不過官網訂我除左送貨慢, 都算滿意既
係睇官網有無額外trade in價
官網個trade in好垃圾, 用過1次咪, MON少少暗花扣6百, 九龍灣個肥仔服務又麻麻, 超舊款機又應該唔可以當$0收
最抵玩嘅做法係拎一部去大鋪做trade in即減
再拎一部去三叔官網trade
不過我trade trade下已經冇乜垃圾可以trade
我等胃信算, 日後TRADE IN胃信舊機又多幾百
依家官網條list勁少機可以trade
apple/三叔以外嘅手機基本上兩年以上已經唔收
即係基本唔係熱門機就唔接受, 一係好平, 佢個TRADE UP都係外判公司多
放IPHONE我自己賣都得啦, 邊需要TRADE比你
專門店訂都用到
之前 Z Fold3 嘅 email
今次真係想試下胃信~
要等幾多日先整完?
無左幾年啦
應該同s21u差唔多
支那1tb版本好似網上先買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞