[同時公佈新投票方式]LIHKG香港女神聯賽 季後研討大會

211 回覆
4 Like 4 Dislike
如果今晚之內議程一無收到太多其他意見,主席今晚會剪布
12點開始新一項議程

2. 將聯賽中主場一方可獲的額外分數由一律增加該場得分之20%,下調至得分10/15-24加13%,25-34加8%,35或以上一律加5%

依家會多咗人投,35票應該好容易達到,建議試玩幾次,睇睇參與率再決定

呢層真係唔敢講

無問題既
講真就算去到35係好易,但35既時候加得5%已經好少

100票+5票
講真就算去到35係好易,但35既時候加得5%已經好少

100票+5票

即係你覺得佢有能力拎到100票,先至獎多佢5票係算多
LIHKG香港超級女神聯賽亞洲挑戰盃 暫定喺7月10至25日入面一連三個周末舉行
三個分站包括 中國,泰國同馬來西亞
香港將會派出三名代表分別係李靜儀@SG、馮盈盈同倪晨曦,屆時會同東道主女神進行四角賽

LIHKG香港超級女神聯賽亞洲挑戰盃 暫定喺7月10至25日入面一連三個周末舉行
三個分站包括 中國,泰國同馬來西亞
香港將會派出三名代表分別係李靜儀@SG、馮盈盈同倪晨曦,屆時會同東道主女神進行四角賽

呢幾場賽事同時仲有環冠盃一啲附加賽同時舉行
可以講話係雙料娛樂,大家不容錯過
今晚唔開會?
今晚唔開會?

有開,有人黎先得架
無意見等於默認同意,所以議程2第一日係同意為多
當然都會聽意見,會用黎緊一啲特別既賽事黎做少少試驗
議程3,4可能合併討論
因為有會員提供更適合方案,大幅度加長比賽時間
我地最快今晚12點開始呢項合併辯論
今晚開始進入議程3-4
將比賽時間一致修訂為22小時

議程2有意見都可以補充,我睇下有無考慮既地方
今晚開始進入議程3-4

奇怪一問,點解唔一致24小時?
今晚開始進入議程3-4

我好似答過你,等等
今晚開始進入議程3-4

我好似答過你,等等

45#答左點解
唉,呢啲你地嫌麻煩唔傾都唔緊要,唔好有比賽果時撳個掣表態都嫌煩就好喇
sorry早排忙

3+4: 22小時同24小時分別唔大,若果22小時投票可以令結果連積分榜在開始投票後24小時內出到,對聯賽係好事。
2: 新制其實有d唔公平,按百分率增加會導致到有時多左票加票加少左票,雖然係一票無開但係一票足以影響勝負。可以改為加票,得票15-34者+2,35或以上者+3
2: 新制其實有d唔公平,按百分率增加會導致到有時多左票加票加少左票,雖然係一票上落,但係一票足以影響勝負。可以改為加票,得票15-34者+2,35或以上者+3
2: 新制其實有d唔公平,按百分率增加會導致到有時多左票加票加少左票,雖然係一票上落,但係一票足以影響勝負。可以改為加票,得票15-34者+2,35或以上者+3

你呢個就轉左邏輯,變成越高分就加得越多分,要睇下其他巴打點諗,我自己就兩個方案都OK
你地幾位作為聯賽最堅實既支持者,你地既意見如果合理我絕對會考慮

你呢個就轉左邏輯,變成越高分就加得越多分,要睇下其他巴打點諗,我自己就兩個方案都OK

差唔多姐
你地幾位作為聯賽最堅實既支持者,你地既意見如果合理我絕對會考慮

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞