[同時公佈新投票方式]LIHKG香港女神聯賽 季後研討大會

211 回覆
4 Like 4 Dislike
上個post既巴打真係屌你屌得無撚有錯
屌你呢d連登害蟲 講到想要個正負皮功能識飛咁 其實咪因為自己搞埋d垃圾無人理選舉,正常人有撚用咩

講到好撚為成個壇咁,真係好撚嘔心好撚肉鳩酸

喊苦喊忽咁講撚到自己為左lihkg爭取呢樣個樣,連機都時間打,好撚偉大咁
又屌鳩admin唔處理你要求,又吹到俾人打壓乜乜柒柒
原來就係要為咗整一個咁嘅濕濕鳩鳩無人理嘅選舉
屌你用google form咪算鳩數囉 你好意思滾搞人哋developer
完全無考慮過我地點解會無人投既難處就無理取鬧,係咁先,block都費事
1.覺得回覆麻煩
2.私隱因素而唔想回覆投票

樓上仲話用google forms
依家就係見人嫌麻煩,先至去爭取,最少admin家陣係整左
係正視左呢次意見,同埋day1我都已經講明左係有自己目的而做
但依家個回覆正負評整左出黎,你地都可以用
唔好講到得我先用到
so far呢件事由一開始已經唔係咩難做,但參與度低
OK我唔會去怨啲咩,反而係努力咁一步一步搵出完善既方法
睇下仲有無更多既渠道同途徑能夠令大家更加方便,可以吸引到會員參與
所以喺呢個層面上我先會爭取
咁anyway最後都爭取到啦,咁問題黎啦樓上果位巴打
其實依家回覆評分既數值由原本既X-Y=Z變成(X) (Y)顯示出黎
對你有咩壞影響呢?
好喇唔好講其他野,暫時黎講就係繼續討論議程1
漏左呢樣無講
又有邊個人可以確認到啲巴打咩原因而唔想玩
而將來佢地又一定都會唔玩先
根本確認唔到,所以先要諗辦法改進
唔通唔改進一味等死,係架啦一定無人玩架啦是旦啦
係咪咁樣先係正確,咁先叫做無錯?
LIHKG香港超級女神聯賽亞洲挑戰盃 暫定喺7月10至25日入面一連三個周末舉行
三個分站包括 中國,泰國同馬來西亞
香港將會派出三名代表分別係李靜儀@SG、馮盈盈同倪晨曦,屆時會同東道主女神進行四角賽
如果今晚之內議程一無收到太多其他意見,主席今晚會剪布
12點開始新一項議程

2. 將聯賽中主場一方可獲的額外分數由一律增加該場得分之20%,下調至得分10/15-24加13%,25-34加8%,35或以上一律加5%

由於議程一無其他意見,正式宣佈通過
20號-22/23號開始議程二討論
因為我計錯數,以為3日完1個議程係7月1號就完到,原來計少10日
所以依家唯有再縮短啲
2. 將聯賽中主場一方可獲的額外分數由一律增加該場得分之25%,下調至得分10/15-24加13%,25-34加8%,35或以上一律加5%

原本應該係25%先岩
會員吳若希
召喚
2. 將聯賽中主場一方可獲的額外分數由一律增加該場得分之25%,下調至得分10/15-24加13%,25-34加8%,35或以上一律加5%

原本應該係25%先岩

BTW我同意
個人而言,無咗代投,得5-6小時投票,未必入到黎投

香港投票都係7:30-22:30啦

唔明點解你一定要set死5-6粒鐘咁少

依家有新投票功能,時間長咗,多人投咗,認受性都大咗

希望你認真考慮我既建議,否則之後都係得10票8票定勝負

可以諗下,但有機會要同一時間推兩個post
因為有新功能,以後每輪會拆返開做4個post
你都岩既,我會考慮係12-24小時內睇下邊個最好

其實都係,用新功能要mark住開post,我有啲時間都可能未必得閒,到時要改期都好煩下
但我會考慮係20-22個鐘
因為如果我星期五12點開左2組我當超同冠
真係玩24小時,咁我要mark實星期六既12:02/04/06 etc去截比分
星期六晚開果個post就會拖到可能12點20分之後先開
咁不如玩22個鐘,10點完,點睇?

無問題,多過18個鐘就比較合理
12點開始新一項議程

2. 將聯賽中主場一方可獲的額外分數由一律增加該場得分之20%,下調至得分10/15-24加13%,25-34加8%,35或以上一律加5%

依家會多咗人投,35票應該好容易達到,建議試玩幾次,睇睇參與率再決定
完全無考慮過我地點解會無人投既難處就無理取鬧,係咁先,block都費事

支持
會員吳若希
召喚

咩事
12點開始新一項議程

依家會多咗人投,35票應該好容易達到,建議試玩幾次,睇睇參與率再決定

睇#57 ,透過呢幾個星期熱身賽可以睇睇結果如何
始終話開左季黎做試驗先調整.,可能唔公平
會員吳若希
召喚

咩事

就係想同你講返樓上我答左你啲問題

原本應該係25%先岩

呢個要再觀察下先有結論
12點開始新一項議程

睇#57 ,透過呢幾個星期熱身賽可以睇睇結果如何
始終話開左季黎做試驗先調整.,可能唔公平

等埋呢幾個星期試驗先知
會員吳若希
召喚

咩事

我基本上同意一次投票18-24小時比賽時限
會員吳若希
召喚

咩事

我基本上同意一次投票18-24小時比賽時限

我就最考慮22個鐘
12點開始新一項議程

呢層真係唔敢講
講真就算去到35係好易,但35既時候加得5%已經好少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞