〔逃脫3〕請選擇目的地:

1001 回覆
247 Like 9 Dislike
留名又死
無關劇情 純粹鳩叫
Freerider何清綾我屌你老母!!!
吹到一拳一個連登仔 但坐四樓乜7都唔做
你唔比主角屌返兩Q都唔使旨意拎設計圖
正名 係勇武派

我都決定由謹慎資訊派轉勇武
根本謹慎搜索都幫唔到我地守成 反而不斷失去HP同視野
呢個「友軍」扣左主角兩滴血
好彩有師兄整咗地圖
如果唔係更加鳩揀
而家最麻煩嘅係你上咗五樓/六樓(假設有)/地下之後要返去安全室3B房嘅距離太遠 , 好大機會喺入夜之後出意外冇安全地方可以躲避
但巴打文筆好好 全程我都諗住我中學個環境去玩
好撚恐怖
我意思係
你留喺間房都唔會引起注意
但另外兩個乖寶寶都未行落去飲精
你呢個有問題嘅嫌疑犯就行左出門口
咁固然會留意你

當然你話你隻手錶有GPS知你應該喺邊個班房嘅
咁基本上你玩曬啦
SH派表示謹慎作戰
一個小跌浪唔代表永遠向下沉
重視隻股(主角)本身嘅價值先係正路
堅決SH
1.今輪離開禮堂
2.然後落一層
3.跟手翻嚟去廁所解決下人有三急
4(如有).去3C/電腦室
5.天黑翻歸瞓
咩野另外果兩個神早行左出去啦
參考返上個post #522 「那兩人起身準備離開」
除非果兩個人準備到主角搬櫈攞紙俾人踢低再去睇窿再去返門口都未準備完啦
〔出現特殊情節,需三回合內到達特定地點才能觸發〕

你沿著禮堂內旁邊樓梯,緩緩登上樓座。

樓座沒有人。

你走到先前那男人的位置,俯視一覽無遺,但現在就是一個平平無奇的禮堂。

咔--好像踩到了甚麼。

-獲得 鐵線-

有用嗎?先袋著吧。不知怎地有種怪怪的感覺。

呼......

A. 進入後台
B. 後台門後偷看
C. 後台門後偷聽
D. 離開禮堂
A. 進入後台
B. 後台門後偷看
C. 後台門後偷聽
D. 離開禮堂
分兩日去,第一日禮堂落地面,睇完上2A(同音樂室,若安全),再上3A/3B,有時間就清埋3C3D。抖完第二日,擺脫無面怪,噚日冇時間就繼續3C3D,跟住上4A4B,再上五樓/天台,跟住落返兩層去3B休息。假設每區要四步驟,差唔多一日可以完成到兩層。

到時候我地會有齊晒2-5樓嘅情報,然後仲有三日時間,理想地最好係可以一血不扣。再決定嚟緊去返同清零&二號逆賊殺入禮堂決戰,定係落地面逃生。
無關劇情

2B無面男風紀+3D無面女示意圖
又真係比我搵到紅色校服

直接進入後台 , 直接屌柒幕後嗰班屎忽鬼
恭喜主角終於無伏+獲得道具
死臭雞!!!!
又okay wo

嚇撚死

有密 寫慎入得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞