〔逃脫3〕請選擇目的地:

1001 回覆
247 Like 9 Dislike
呢個故真係難到癡線一開驚就死左兩次仲要冇得save load
原本想衝5樓
不過依家上5樓難度太高 直接反轉個禮堂算數
係,趁仲有少少血搞亂禮堂算
我覺得入後台冇問題 , 但係我想穩陣啲偷聽咗先至入去 . 至少可以有多一個回合比我哋知道偷聽嗰個回合有啲咩事發生咗 , 一野入咗後台嘅話反而少咗一個得到資訊嘅機會
勇者故老母一開始就留左條影蛇比佢
仲有個廢柴男朋友傍住佢打塔

我地淨係知自己係反抗者
但手上乜柒都冇 所謂隊友一個潛到海底 一個freeride八婆喺四樓詐死
搞左咁耐甚至連自己反抗緊邊個都唔知
上次已經偷聽左 冇意義資訊來架
偷聽完仲要啲聲走遠左
岩架喇 繼續跑啦 繼續逃啦
有好細聲嘅拉椅子聲
行再近都唔一定聽到乜
原來上個po上咗熱門
純粹鳩估

拎紙呢個舉動令風紀留意你

見你離開課室梗係睇你係咪落禮堂飲精

點知你條仆街仲犯規跑走,咁緊係嚟捉你啦

當然,都可能入左X課室風紀長註係冇得避
26上樓座:28走佬

仲有17分鐘
睇嚟都係離開禮堂
就咁睇應該唔會有肯定安全既位架喇,除非unlock清凌線進度入倒實驗室
依家暫時犯規既懲罰都只係吞精,咁之後去吞精前大膽d犯規都無所謂
但其實唔知起身之後可以去邊,今日入夜之前一定要開多d地圖,唔係聽日又loop
認同 日間無面學生唔會搞主角 開吓map先
點解你睇到
其實再大膽啲假設
我地吞精後係可以隨意任入班房 無面人淨係鐘聲響先捉人
甚至洗手間都可以去 橫掂精已吞佢吹我地唔脹

唔好自己撞落狼人度都冇事
而根據往績 狼人攻擊前都起碼有一回合預警
送死派下次集中集源
唔理啦 , 都係揀上樓座 . 直覺應該可以攞到少量物資
好搞笑 好多地方去追都會出事
但都勁多人揀

越係心急想翻盤就越輸得多,去後台未必一定瀨嘢,但一死就扣兩血再冇一日時間。

我仍然認為唔好受特殊房/特殊劇情引誘,最穩陣策略係地氈式搜索,由G/F再逐層上返去睇班房,一路上到五樓/天台,再返落去睇特別房,最後先去似係Boss嘅基地禮堂。
另一部冇login嘅iPad開連登睇
如果係咁糾察好似去個窿度咁一直跟住你我覺得都無可疑,如果係想一直跟你跟到落禮堂嘅話
咁點解會有本身企喺原地、無諗住跟過黎、然後突然快速接近呢啲描述呢,明明果時都未開始跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞