〔逃脫3〕請選擇目的地:

1001 回覆
247 Like 9 Dislike

Re Game都無得Re
你都只係係禮堂見過,吞完精之後只係見到無面,正常人都無個。
我估係不定時?
樓主返工有break 就會上黎?
作者比唔夠hp
反而太多
Easy mode嚟
你計吓就知
係我地作死啫吞完扣double仲要周圍衝
你這樣下去,審判前就死了

可能佢係見過其他人反抗但失敗,係手錶0日之前就比怪殺咗(有可能係操場d人體)
甚至佢自己都嘗試過走,但未見過成功例子,所以先絕望認命。
同埋佢知道審判,應該親眼見過其他人經歷審判
不定時 視乎樓主得唔得閒
其實我地應該要知審判係咩
故事勝利條件明面上係離開學校
但暗盤應該係查明學校真相/打敗幕後主事者
唔使理,依家task 1係搵cad
文山已經死左
唯有寄望倫仔肯同我地講多兩句
話唔定係

你堅定的走向閘前,手心微微冒出汗水。

遞起手去門鎖的那一刻,冰冷的門把就像一粒鎮靜劑安撫著你。

咔。

原來根本沒鎖。

你回頭掃視,確定沒有生物追上來。

大叫一聲:我屌你老母!!!

頭也不回跑出去

鈴鈴鈴鈴!

晨光照射到你眼皮上,

一切都是夢。

END。
其實係作者想點寫就點寫
所以本身6HP嗰陣已經想趁仲有一半命嗰陣穩穩陣陣地氈式搜索,先班房後特別室,搵晒所有嘢再決定未來目標,唔好中途俾任何特別嘢誘惑到。但根本由頭到尾成個玩法就係冇戰略冇策略地盲頭烏蠅亂衝,有少少特別地點就唔理有冇伏就搏老命晒冷式衝過去。只能話衝動玩唔贏,貪心更加快輸
文山都知審判左
正路呢個拉隊友
提議大家留意,
日頭鐘聲響唔去禮堂而去search課室(可能只限有X記號課室?)
好大機會遇到無面班長。

呢個對話之後下個行動應該就係決定目的地,睇路呀。
諗緊會唔會有可能過咗鐘聲捱多陣就可以等到無面怪落晒禮堂,盡可能都唔好俾佢地捉去灌精,得3HP好快死
日頭學校邊個「執法」?老師/風紀 (無面)
夜晚呢? 校規就唔啱用啦,因為係實Q (狼人)
雖然冇校規,但俾實Q捉到,嚴重性就高好多啦。
其實好夠。只要唔找死冇設計圖就搵清零,嗰滴血根本唔使扣。仲有明明俾無面怪睥實都要爬凳攞紙而扣兩滴,同埋開門俾白衣人傷到扣三滴血,呢六滴血根本全部都可以避免。
無面 同大眼只會要你吞嘢 只要你唔犯校規就唔會扣血
吞精又咪死
清0都講咗果班人係唔正常=吞精係有問題
吞完人地當你自己友唔會阻住你 有好有壞嘅
清0暗示咗「做乖寶寶去吞精定跟佢一齊走」
係應該要諗辦法避免吞精,而唔係去吞精
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞