HKCC 2021-2022 討論區[10]光復香港 時代革命 祝大家add drop順利

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
上左兩堂Cecilia 把聲勁溫柔
Time Clash晒reg唔到佢
佢啲班係全部full晒
知唔知raymond 教成點
Raymond Ng聽人講好手緊 悶到瞌眼瞓一定冇 Cecilia Gigi好
想問下咁多位Ching 呢兩科好唔好讀?Lecturer 教成點?

SHDH2021 Introduction to Political Science Mr Billy Tang
LCH2019 Introduction to Communication Studies Dr Sharon Chen
2019 嗰個就勸你咪喇,唔係Cecilia/ Gigi 真係唔好讀
大伏,好撚悶
Thx Ching
Billy 係新人嚟的 第一年嚟CC教
但grammar 同佢揀要邊個好
BHMH2002 intro to econ Kiki hung或者Sansonhung點?因為我宜家係Patrick Yau…. Janice ada aggie 好難adddrop到
咪grammar la王翔伏過食狗屎
sor 係titi hung 同埋 samson chiu
咁唯有硬食raymond了
見人話王翔又照稿讀又口音咁 驚更易爛龜
佢一個人手拆咗成科grammar 2016
鄧力行啲班都full過佢佢可以教得有幾咁差 每日走10個學生咁滯
總之alumni不嬲係得online office365
onedrive就唔知點解今年得返1TB
全部人上完一堂就drop
利申我都係
笑死
我本身reg左但未上
見個個都講到咁都係決定走先
啲數字跌得勁過山泥傾瀉睇怕王翔應該都要安詳㗎啦
下星期係咪放假
有啲科有得點名, 係咪lecturer set錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞