HKCC 2021-2022 討論區[10]光復香港 時代革命 祝大家add drop順利

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
好驚n手飯都冇份
SEHH1028 stat有邊個老師好
Nora同東哥都reg唔到 點部署
Peter LUI
多謝Ching 祝add drop順利
想問 CHINA IN THE ERA OF GLOBALISATION 有冇人讀過? 同埋想知workload 係點同讀啲乜嘢?
hi
In John Lee We trust
可唔可以全個sem都hybrid啊 唔想用垃圾ttb上f2f啊
Solomon Wong 得唔得發覺time clash咗reg唔到Peter
唔係,總之Cgpa 對上一個sem 升咗0.5或以上就有機會拎進步獎,要等提名,成功會自動email你

係CGPA,e.g Sem 1 (GPA 3),Sem 2 (GPA 4),咁CGPA 就升咗0.5
不過係唔係同一年我唔記得sorry
我cgpa升0.4都拎到wor
你幾時嘅?唔知係咪唔同科唔同要求
我都係上個sem,但GPA 升咗1以上
我估應該cgpa 0.4或以上就有,上面有人都係0.4-0.5中間
polyu 唔會hybird cc都無可能
想問有冇人中化拎咗A?大概所有Asm同Exam要幾多分?
A,Project +論文85 考試80
80以上左右就有
不過其實可以拉出來,正常一般全部野80 尤其是考試卷就有A,因為我都係得76,最後都有A
依家唔同講法 成幢樓都圍封
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞