HKCC 2021-2022 討論區[10]光復香港 時代革命 祝大家add drop順利

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Ok
仲有冇其他科推薦
做後備都好
想問下聽日wk開唔開online真係好難讀書
WK會開放 但係keep住online lesson
利申:會返WK print notes
CC蘇蝦
2021 Political Science?
社科人有politics底會好少少
Thx
Thx
打去cc問啦
Programme document話要兩年內讀晒
讀多過兩年要搵院長approve
依家嘅情況 讀jap1係咪好大劑
yes
應該用返上年果一份teaching plan
你知啲lecturer好撚懶㗎啦 改一改個年份就算
借post一問

小弟唔知咁樣算唔算free rider

話說我就take咗科我冇乜底既科諗住學下其他野, 個course就有份project要交。 咁我嘅gpmates 就好似係嗰科既人黎 + 佢地本身識。

咁我就自問學得麻麻地,但都冇理由一句唔識就話唔做。 所以我就通咗2晚頂去做,結果佢地話唔ok就del咗,佢地再做。 咁見佢地熟過我,我就無乜點呦,由佢地del。

咁我亦都自己係project既另一部分做多D野, 當補返數 (不過嗰部分佔既評分就比較少)。

咁我一直以為無乜嘢, 直到放grade先知我同佢地差一個grade有突, 嗰吓先知佢地係互評貢獻喥寫到我好低。

因為咁樣唔開心咗好耐,做過咁多份project味試過咁樣。
唔算 你又唔係冇做
點解
唔算,佢哋小圈子
呢科係唔係ge
仲有冇其他
算唔算難讀
睇翻上年啲po
LCH1105中傳Ying jing Li
1069 Cal&LA Meggie Lam
SEHH1112 Basic Lab Anthony Lui
SEHH2014 Food hygiene Cheung Wing Yin
想知有冇Killer或者伏
LCH2019 intro to commu studies ?
2201 中家wk 邊個好?好似每個都有人話好
係咪邊個教都冇乜所謂?
爬完文
kai-lung ho 講書一般 有心教 鬆手
kelvin ho 有心 比分正常
eva chiang 好似正常幾好
kwun-ho chung 冇人講
唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞