[Dunk of the year] LA Lakers | Mamba Forever討論區(328)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
下場對聯盟包尾8-38嘅magic
咁都贏唔到嘅話成隊連教練以後唔好返LA
想睇輸埋佢
呢幾場好明顯睇到教練團安排左龜龜長時間都係打無球,一係就俾波佢單打,冇其他,所以先助攻數同turnover都少左,但問題係龜龜咁多年都係打持球切入分球同快攻,而家咁即係廢佢武功,打春咩
理應係體能怪,講守波無腦都起碼可以賣hustle 丫,屌佢老母成撚日都係縮入paint 等人射完波執板
吓想輸埋喎 最好比Bamba炒20分 起碼半隊比人trade走
所以考慮下,送埋1st pick / THT 去換走位龜。

食下塞軍D 毒約 / john wall / 76 人 的 Harris

LBJ 睇怕得返今年同下年,再灑一年真係乜都無。
https://twitter.com/seanwrightnba/status/1484182677569867776?s=21

求下你 集氣成功

LAL: Kevin Love, Cedi Osman and Collin Sexton
CAVS: John Wall ,THT 1st round pick
HOU: Westbrook, Nunn

唔好同我講值唔值 我淨係想閪書走
但講真trade走西書真係好肉酸..對成個franchise黎講 我仲覺得仲肉酸過冇champ拎 更何況唔見得trade走西書就有champ/走遠啲 我心態係寄望佢打返好啲就算
問題係你比個波佢舞 球隊上限都係西岸第八左右 d demoralising turnover
Wb 而家根本仲衰過雞肋
下 有咩肉酸 佢事實係成隊打得最差個個
球隊轉陣就佢又唔得 佢轉打法射波上籃又唔得
防守又唔得 唔trade真係dnp 成季咩
最大問題係已經放左上枱面話trade佢都冇人要
為咗肉酸就繼續衰落去好香港人心理 面大過天 肉撚酸得過組完3巨5成勝率都打唔到? 有傻閪肯接下年都易過啲
換到切柒
集氣
冇追nba 一排原來女人都收咗皮
得唔得呀
點睇都值啦
如果有klove真係賺到啦,防守唔知點,但今年3分射到4成可以打5out幫手拉開spacing同搶到防守板,仲要份約得返下年28m,比龜47m可以少20m出黎留/簽人
吹水新聞啦 邊有可能
甩到龜真係瞓着都笑醒
但問題佢係最高薪果個
有同感心很累 佢半季場場都都追 場場我都係到屌
Thank You Westbrook
西書今季既問題除左打得差之外,會連帶影響埋下季再買人換人
因為佢基本上貴到離曬譜
其次係佢打到今時今日都仲唔用個死人腦打波
送埋Daj+鼻屎出去都得呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞