[Dunk of the year] LA Lakers | Mamba Forever討論區(328)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
好撚廢床日比龜單打
如果三分唔係-6 今場應該又得20%FG 拎幾分
不過禾膠個問題都好大
死都唔用候
無龜都5小
連溜馬都打唔贏
屌你老母,隻西手射波痙攣咁款
HBK真係on撚尻
機會唔係冇比 vogel都試左三個方案
1. 比個波佢舞-> Live ball turnover極多累輸球隊
2. 打off ball-> field goal極低 wide open都唔入 累輸球隊
3. 宜家有少少似1同2既混合 但都係field goal 極低
據ESPN湖人隨隊記者報道,在Vogel此次讓WB關鍵時刻坐板凳的決定很久之前,他就已經得到了湖人管理層的保證,支持他在執教WB時採取強硬手段。

屌你 咁真係抵炒 很久之前決定就一早bench啦 宜家先黎
其實今場波咁調動準備同管理層開火

俾我估下之後點玩先

1)炒鳩Vogel
2)wb換垃圾約,進入tank時代
3)奶扮傷退役
龜關鍵時刻要坐板凳全人類都一早知架啦

關鍵時刻要打防守
但你唔用候咪ON9
用瓜唔係唔得
但要保留佢體力等佢尾段有體攻同守
弱智先會用37歲嘅瓜30分鐘
湖人管理層咁多年都係咁撚閪
換極都係垃圾
講真,你唔識搞隊波不如賣撚咗佢算啦
佢地想激到老buss返生搞返隊波
湖人管理層咁多年都係咁撚閪
換極都係垃圾
講真,你唔識搞隊波不如賣撚咗佢算啦
如果湖人隊呢隊波俾勇士班管理層操盤
一早已經唔知champ撚咗幾多次
Logo就係見班管理層咁樣 寧願去寄生蟲都唔回家
我已經冇睇
屌你老味lay up都炒都落bench反省一輪先啦
究竟拎住隻龜可以走到幾遠
我想知邊個圾得過wb
一開頭岀正常陣都幾好 打返5小就倒水
我仲係對呢支湖好有信心
不過前提係要dnp 左Westbrick 先
至少kd果陣仲係拍住prime wb
我地依家呢個
最尾果十幾秒是咪講緊龜,射波又無、又失誤、又無防守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞