[Dunk of the year] LA Lakers | Mamba Forever討論區(328)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
市面上仲有咩好教練?
早啲休息

有westbook 已經champ 了
76都肯啦
跑死班老野
一出少左龜龜搵到贏波方法落鳩老雞面
就要炒

笑死

https://bleacherreport.com/articles/10024187-lakers-rumors-frank-vogels-job-in-serious-jeopardy-despite-win-vs-jazz

Fire Kurt Rambis and Rob
之前suns rockets 已經俾足晒機會佢做實驗,證明係唔work
炒咗會唔會升助教咁撚戇鳩
今年無Murray easy la
唔係CP3傷其實有機會成功
Vogel條垃圾終於要死
佢啲垃圾調動起碼令湖人輸多10場波
有d懷疑vogel用人冇自己意志,要跟上頭指示,vogel一路都打防守起家,上2年nba湖防守第1,但今年冇啦啦咁大轉變打小球真係唔合理
我有睇果陣箭,真係好似完全賭個晚3分手感係點 hot就咩強隊都贏到,3分冇手感就係咁先冇其他得分手段
炒啦dllm
認真?
2哥黎架why so serious
今日龜原來只打咗28分鐘
Vogel 開始知道縮短佢上場時間係唯一選擇
睇返今日出埸時間幾有趣,james 37mins 其他8個人全部都係21-28分鐘 好似vogel諗唔到邊個出埸就個個都撞手神試下佢,點知俾佢撞岩sj大爆發
冇say Tim la
佢起家套防守點可能換左AC 古同卜

奪完冠即拆陣 年年大換人邊個都教唔掂
當然佢都ON9
龜真係從bench出發算啦,佢出太多個腦會過熱跳掣
占出32分鐘,落埸個16分鐘個波俾晒龜舞算啦
所以就俾快人炒
無留意個名
用侯換?
下 咁SJ點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞