[Dunk of the year] LA Lakers | Mamba Forever討論區(328)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
FOJ又要比crowder羞辱
你唔講我都唔覺,我地仲有隻AD
AD都38 仲期望咁多
AD腰圍就快38
今日最大功臣應該係牙fred 炒到咁樣報恩
今日係trade 既最佳日子
champ定tank 第呢兩日 希望湖人識諗
呢場波真係最好睇
每個人都積極拼搶
Hustle 波真係最好睇
希望keep到
一堆機動性強打法類近wing既七呎長人
345號都係近七呎又唔慢,你諗下防守上可以cover幾大既範圍。
新玩法黎
未有人針對佢地住啫
今場唯一贏就係嗰個13:0嘅run 比占SJ 係咁打2 man game SJ牛gobert 今季其實比占同閪書都打過好多次 但下下都要占牛 條友又無力 掉番轉閪書又射唔入又鏟唔到 所以龜一定要走 Turner/Grant 同占打two man 一定好過閪書
今場除左大細龜 個個都真係搏老命用生命打波
但見到龜果5/14就唔開胃
佢哋防守勁好 成個陣勁多mobile長人
開季sexton rubio帶隊有進攻有防守超勁
短期內兩個大傷哂以為以為會收皮點知隻garland又大爆發打到all star咁 Allen Mobley Love又場場都勁穩定 依家戰績一路都冇崩到
其實成日話球迷係勝利球迷
奶又何嘗唔係勝利隊友
上場龜想開拖自己企一邊
岩岩Johnson 坐係地下佢係隔離扶都唔扶
到最尾龜2+1又奶晒佢個胸
仲有今日贏係對面失哂準 clarkson Ingles Bogdab Mitchell平啲正常發揮都輸了 不過湖高層睇唔到呢啲 唔會trade
3分6射0中
fg 13射2中
真係致敬

今場基本上jazz 全隊3分都啞火
Sexton而家有啲尷尬比Garland自己打完全解放唒佢
係,睇見條仆街就憎,搞能衰晒。
公道講句
勝唔勝利佢都係咁嫁喎
不嬲都唔扶人 唔開波 唔執波
個波係佢隔離碌過佢都係企係到
wb 真係做自己
上場先 迷之三分 秒關網 ,正常球員都唔敢再出手

今場冇怯過 依舊做自己
個球 and 1 加 隔扣 真係j死人
真係好需要呢場勝利
佢都冇變過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞