要小心「一定係」嘅思維模式

261 回覆
1871 Like 45 Dislike
你講到支豬女天上有地下無,可唔可以講下點解啲腥港人咁樣衰
藍絲一定係仆街或者弱智
你試下日日同你身邊嘅人講 話比佢地知咩叫Logical Errot 思維陷阱 隔多排仲有人同你講野記得上黎同我地講
推呀
佢老母係大陸雞
樓主説岀我心聲
冇身材+閪面+8婆格+冇腦+過度保守+公主病等等
雖然有啲大陸妹都有但都唔會中晒
香港就大把港女中晒
我都唔係話大陸妹世一
但港女絕對係地底泥,集合晒女人所有缺點於一身
你好笑到我
tier S: 白人, 高等人種唔使講
tier A: 南美, 夠熱情
tier B: 日本韓國, 夠溫柔
tier C: 東南亞, 夠純
tier D: 台妹, 大陸, 淫
tier F: 港女, 乜都冇
你可能仲係生,冇聽過大陸女人呃車呃樓嘅事蹟,我唔怪你。
咁黑人呢
你估有啲港女唔想呃咩
唔好太介意人地所講,好多時佢地都係順口講
黑人都係睇身材屎忽為主,黑妹身材屎忽平均都強於港女,而且都好熱情,只係膚色可能唔太啱亞洲人,但近年多左大陸男人去非洲做生意,審美觀都應該變緊
工作上成日講ensure 100%乜乜乜
其實好難擔保㗎喎
有鍋又係自己揹但上頭要我地一定做到
你quote小句
講得𠵱句說話可以係有意識 / 無意識(申潛意識主導),目的就係要遊說對方要支持自己「而家凍」嘅睇法
梗係有不過照比例黎講嘅話個結果大家心照
明既就明,咩回力鏢嗰啲得啖笑
其實我覺得苗撚同反苗撚都係on9,反苗撚成日捉住一兩單打完針確診就打飛機
一係就話確診案例裡面打咗針嘅多啲,所以打咗針仲危險

但佢哋又唔諗下而家無打針嘅人根本邊度都唔洗去,日日喺屋企,咁緊係唔中招啦

至於苗撚就成日叫人打第三針第四針,但其實如果你話要防原種至delta,根本兩針已經可以頂著
至於omicron,根本就係感冒,有咩好防?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞