姜濤又出黑story...

658 回覆
1035 Like 63 Dislike
人地鏡粉咁都睇唔出?
一開始你係針對個真的 然後而家扮懵撚針對埋個請?

2008年嘅嘢都拎返出嚟講? 以前啲人夠話諾基亞勁啦 你而家唔撚用? 你真係笑撚死人 廢老邏輯

你都知道呢個世界大?唔係覺得你嗰句有問題但係有問題。 見到自己派膠派咗咁耐都冇人撐你就知咩事啦

Btw,對與錯就係睇有幾多人相信嗰件事 就好似如果你覺得錢係萬惡嘅根源 咁你唔好撚去賺錢囉去做義工is ok
真的給我一點空間

噏乜鳩,中學畢業未?

你好on9
真係咩人都有戇鳩到爆連私追都唔知係咩
你收皮啦 駁唔到喺度嘈
唔需要畢業 已經贏晒 支持姜濤
傻仔你繼續狡辯啦 跌咗落地都仲要那返渣沙 上面啲人又唔撚夠膽覆

冇意思啊活係自己世界嘅廢老 點講都講唔通
俾人返串緊都唔知嘅傻仔
可憐 現實世界應該都係為咗少少嘢而鑽牛角尖轉到咁嘅人 邊會有朋友 上連登同人理論又比大家屌
慘到
仲笑人哋反串 反轉緊自己都唔知嘅死傻仔 龍歪歪 明明自己喺度打稻草人 就話人哋
頂唔順咪退出囉
一睇就知你都係40歲師奶
緊係壓力大啦
佢又想人關心佢音樂
啲人淨係關心佢個柒樣
如果你覺得冇問題咪冇問題囉
反正上面咁多人比負皮你仲有咁多人屌你 你都唔會覺得有問題 活係自己世界嘅人真係好恐怖
你EQ低到中學程度都冇 人哋打幾隻字你就咁嬲 笑了
唔係話你錯 但你咁落力 狙TVB好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞