姜濤又出黑story...

658 回覆
1035 Like 63 Dislike
只要知道一個做人態度:
世界好多嘢你都唔知 亦知唔哂 盡量唔好先鬧人
廣告拍攝算唔算作品
拍廣告拍到擾民算唔算好
咁你真係智者嚟喎,你可以知道咁多嘢,定你其實係私追過姜狗畀佢鬧過嘅人?咁我可能真係理解錯佢,姜狗點鬧你我都想知,如果佢有當面屌過你,我都想轉做姜狗fans
ching 睇黎你先係重度
好多嘢唔需要親身經歷過
Bye 希望你唔好放咁多精力係反姜濤身上啦
focus其他嘢就冇人話你了
咁d移民撚都好失敗
鏡粉係on9, 不過班人好肯洗錢落mirror度
講到自己知咁多嘢,而家又話唔係親身經歷,真係笑撚咗,又話我無知,原來你都只係聽隔離陳c9講咁上下嘅水平

你咪話我囉,我都唔介意你白卡駁我,我就係鍾意屌尻姜狗同姜狗fans,你自己唔啱睇咪自己迴避囉,唔怪得姜狗fans真係弱智,你自己走嚟reply我而家又老母tone上身,你管好你自己先啦癲雞
又想做名星又要有自由 全世界做藝人都係咁咖啦 真係好煩
教主識葵花寶典
太多字 懶得睇 你自己消化
要親身經歷先知道啲嘢嘅話咁你都真係好無知 加油
救命,呢啲就係姜狗同姜狗fans嘅語文水平

嗰度已經算多字,唔怪得會追個姜狗,我最多打少啲字啦,你繼續撐,我仲想睇你表演多陣
無知嘅人打嘅字實在太令人浪費時間睇
好心冇錢就彈撚開啦
我起碼睇姜狗嘅新聞、訪問同live係親身經歷,你自己嗰啲係以訛傳訛咁聽返嚟,竟然會覺得自己係智者知道好多,叫你講你知啲咩又講唔出
空洞係你哋個腦度
我一早知佢係白卡,純粹撚佢覺得好好笑
自己講到咁叻仔 睇咁多都仲估估聲咁話佢 要令人唔好屌你就咪估住話
佢呢啲白卡仔夠膽死中三就讀唔到落去你想佢有咩表現
呢排無乜新聞遮
啱啊,我估咗佢唔敢屌私追,個理由係因為佢性格太廢,咁你而家話佢有屌,咁佢點屌吖?我係無知啊,你咪講下佢點屌囉,佢屌過幾多次?屌過幾多個?全部嘢得你自己講話知,咩內容都無,咁我都可以話我住喺姜狗隔離所以知啦
佢想打街場,點知報一報
個場人多到犯聚令
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞