姜濤又出黑story...

658 回覆
1035 Like 63 Dislike
姜濤世一 性格非常好 全部都係私追問題
佢完全冇問題 完全唔需要估性格係點而會做啲咩 因為根本唔係佢問題 我屌你 你將問題歸咎於佢
笑撚咗,我無講過私追無問題,我不嬲都屌佢啲fans(例如你)係癲雞垃圾fans,但係你點樣得出佢自己一啲問題都無嘅結論?

如果有個女人話佢識親都係渣男呃閪屌,一個兩個可能係意外,你同我講個女人十個ex都係渣男呃閪屌,咁個女人自己都應該檢討下點解吸啲咁嘅人埋身啦

你姜狗點解特別多小粉紅垃圾fans啊?叫佢似返個男人少少,管教下班垃圾fans,對佢、對成個樂壇都好,咩叫將個問題歸咎於佢,總之佢永遠做娛樂圈最大受害者就啱啦
你講佢性格廢就係賤 你係賤㗎啦咪撚扮啦
養一班癲狗出嚟自己日日cap水,但又放養由得佢哋四圍咬人,跟住仲話自己係受害者,咁仲唔賤咩?

姜狗(全香港最慘的受害者)
都係果句 你話姜濤先 你賤 自己攞嚟
我攞咗啲咩?好似得你一個喺度發癲同嬲

駁唔到就喺度小學雞攻擊,我不嬲對事唔對人,姜狗養出嚟嘅癲狗唔入佢數入邊個數?你呢啲垃圾我見一個屌一個,佢如果有一日有能力治到你呢啲垃圾,我咪唔再屌佢囉
所有嘢都係你哋開始先 入你哋數啊 on99
你唔reply點開始啊傻閪

我點屌姜狗又關你撚事,係你自己頂唔撚順死都要reply咋弱智
開始都唔識解 關事呀因為姜濤世一 你屌所有關事嘅都一樣 完。 898 真心on9
開始就係,我表達我自己觀點,而你自己走嚟同我撞碰啊傻尻

我自己喺條街練拳,你走過嚟話要同我對打,咁咪打囉傻閪
Mirror 含家鏟啦,成班乸型
其實你係咪戇撚鳩? 佢之前咪比fans騷擾過囉 咪講過俾啲空間佢囉

咁而家啲fans都係繼續騷擾佢 加多個真的完全冇問題喎 一陣人哋又講多次請俾啲空間我 你又屌人哋重複講同一句冇文化詞窮 冇咩事留返啲時間讀夜校毅進。進修好過啦廢青
就好似以前中學啲阿Sir 一開始同你講唔該你努力啲讀書
然後你Hea鳩佢 佢講唔該你真係生生性性同我用心機去讀書
又唔見你屌鳩啲阿Sir?冇讀過中學唔怪得知唔撚識啦屌你老母閪
文盲屌鳩人笑撚咗
佢妒忌姜濤妒忌到暴露自己唔夠中學程度好可憐
嘩個p牌仲嘈緊
人哋冇話佢糾正人哋嘅中文等於贊成佢比fan騷擾喎 人哋解釋緊點解個「真的」會出現 誤會咗人仲叫人跳樓死
其實d人都係想搵佢講聲支持等佢開心下,估唔到佢咁唔中意,好心無好報
我搭車都見過佢,出入保密做咁得差,好心佢租返明星住高保密嘅屋苑啦,賺咁多錢出入唔用專車,一定好易比人搵到佢,全世界明星都有私生,喺佢成日出post投訴。
其實都係, 而家有錢, 租d直入carpark , 一梯兩伙咪得
退休啦 香港人欠你太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞