姜濤又出黑story...

658 回覆
1035 Like 63 Dislike
出咗咩聲啊?喺調教畀fans鬧返轉頭一次就縮返埋去,出咗啲咩聲啊仲?私底下live有幾多人睇到啊?
仲有好撚多 你死撚開啦 你睇唔到係你廢
話佢自己唔撚識表態都係hater,你死撚開先啦不如,唔見其他人好似佢咁畀fans食撚住,咪養咗一大堆你呢啲癲雞fans囉
要話就話私追 你唔話姜濤冇人會理你 垃圾
重點係因為你唔知道你嘅無知而話佢
搬左去港島東
我連佢啲live都有睇過,咁到底要深入到咩程度先應該見到佢有表態?係咪要私追到佢屋企樓下先會到佢表態?但我估佢畀人私追到屋企樓下都唔會當面話人,因為佢性格就係弱到咁

話我無知,我諗我睇姜狗啲嘢都多過唔少姜狗fans
「你估」無知的表現。
做人如果要去話一個人請求證清楚先啦 好7㗎
同行?知好多?
中國養一堆小粉紅出去世界出征,唔屌中國應該屌邊個?

你姜狗養一堆癲雞fans出嚟,唔係出征呢個就出征嗰個,唔屌姜狗屌邊個?

不過姜狗fans好叻割蓆,fans做完仆街嘢永遠唔認,一係話呢啲唔係真fans,一係話係tvb打手,一係話hater,總之上身嗰陣就割,平時明明一齊鬧
班痴線婆fans幫你攻擊其他藝人幫你護短又唔見你出聲
到自己比班痴線婆搞返就聲大大賣小強

呢啲係報應,就算比痴線婆纏身有傷害都唔值得可憐
人又柒 fans 又柒
香港搞乜
班垃圾
你係姜狗條精蟲?你咁了解佢不如你數撚曬出嚟,我都想知佢出過幾多次聲,請得有幾清晰,我睇佢個個訪問都係講親嘢就避重就輕、模棱兩可,不如你都畀我見識下姜狗有幾型棍同埋我有幾無知
你第一句講緊乜撚啊

然後 佢當然可以表達 但我就表達番 食得咸魚抵得渴
一直藝人都面對緊 私隱問題啦
名成利就 有得必有失

最後 我都無話佢 都唔知你做乜9護航咁款

利申:我欣賞佢但唔係佢fans
呢啲咪就係癲雞fans囉
你比個腦休息下啦 你睇唔到邊個開始先
以事論事唔到
唔知嘅話就唔好話 就係咁 唔需要同你解釋
你要以事論事都要畀證據,叫你話我知佢幾時明確清晰咁表過態你又唔答

又係屈一句hater所以就唔使講理據
垃圾姜狗fans咪就係你哋啲,所有嘢唔啱聽就係hater,開完大屈hater就當自己啱撚曬,叫你畀少少理據就話唔使解釋,你叫人點對你姜狗同佢班垃圾fans有好感
係呀因為你哋有咩理據都會照吠 就咁屌你無知就夠
傻嘅先同你講證據 你由一開始已話哂班fans 唔係論事 冇得救啦
我照吠你咪用理據打尻我囉,你理據上打得贏我嘅話,我點吠都無用,但係你無理據吖嘛
你知自己比人話無知就得 識唔識反省就係自己嘅事
我就係想知道我自己有幾無知,所以等緊你用事實答我,我都想反省下點解我會對姜狗同佢啲智障fans有咁大誤解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞