姜濤又出黑story...

658 回覆
1035 Like 63 Dislike
姜b 要請定實Q
成班盲反撚樣戇撚鳩
要屌嘅係班私追撚
就係啲冚家剷私追撚叫極都唔走
仲拖撚埋啲細路去私追
你班撚屌為反而反同班冚家剷私追一閪樣
都係弱撚智
block哂垃圾
以前無留意開.. 但今次女團同ig宣傳事件都睇得出某部分鏡粉其實都幾惡同霸道...唔怪得之之前咁多人反mirror... 某程度都係d fans造成...
唔鍾意做娛樂圈咪quit咗佢囉
佢啲兄弟不知幾想比人追
遲早比啲私追撚逼死
打完人問人痛唔痛

星島係咪viutv天敵?
點解得姜濤俾人起 但anson lo無
明明上二 教主wo
比人抖下啦
我因為佢打針食m記投票
如果佢瘋左我點算
食得咸魚抵得渴

我知係好慘 無撚哂私隱 好大壓力

但調轉諗 份工做藝人 應該一早預左啦

你搵既錢 過兩年可以退休

叻過99%人啦
你自殺地球轉快兩秒添
叫班fans做親衛隊守門口囉, 日日鬼打鬼仲好
有錢唔代表可以比你咁做 預咗都可以表達不滿
要鬧就鬧私追 唔好話姜濤
唔撚駛紅星
暗星狄易達都有 夜晚訓佢門口
咁我唔死得
咁可想而知姜濤幾大壓力 黑心嘅人先鬧佢
支持,姜B唔好冧
明知啲fans咁撚痴線踩過曬界都唔敢出聲鬧,呢啲佢自己攞嚟咋

自己唔識set個底線畀啲fans睇,啲fans咪食住上囉,即係咁,「講真的請給我一點空間」,呢一句我睇唔出佢講說話嘅對象,係想講傳媒?定係私追?定係講曬兩邊?我亦都睇唔出佢有幾嬲,睇唔出佢覺得人哋侵犯佢到咩地步

語氣同對象都咁模糊,講咗等於無講,等啲人自己理解又可以有千百種說法

你係有底線就應該講清講楚:希望啲fans唔好再私追,希望傳媒唔好將佢私穩外泄,畀啲空間佢,下次再係咁起碼佢有資格嬲

佢性格軟弱係事實,次次出嚟講嘢都避重就輕,三年都無認真處理過啲痴線fans嘅問題,怪得邊個?
你份人咁失敗 唔鐘意啲咩就直接用quit呢個方法 真係唔好咁弱能講出嚟啦
你唔知就咪嘈 人哋有出聲鬧過 你見唔到姐 haters做好功課先啦
係咪有尾行顛佬fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞