姜濤又出黑story...

658 回覆
1035 Like 63 Dislike
咁都有罵戰
陽明山莊個啲佢應該唔夠錢住
教主有楷楷寵愛冇人敢搞
陳僖儀
一齊住?
轉場啦

為家人搬屋「私追」照跟 姜濤發火:講真給我空間!
https://lih.kg/2850488
唔係鏡粉sor, 講真呢個世界唔係圍住你轉 唔係你認為有錯就有錯㗎 你係咁撚叻就去咗做文學家啦仲想連登做乜鳩呀傻仔

人哋嗰句明明完全冇嘢 自己柒就喺度沖出嚟 你快啲覆返上面嗰啲留言啦 又唔撚夠膽覆喎 墨水少又要威又要戴頭盔 笑撚死人咩
同埋我個阿Sir梗係唔會好似你咁撚柒咁樣講啦 對住真人仲用書面語?其實你係咪嗰啲邊青唔撚夠膽出街冇同人溝通過淨係識得想連登嘅傻閪? 真係屌你老母咩屌你老母都廢撚事呀

IG用書面語有咩問題? 都話呢個世界唔撚係圍住你轉㗎喇 睇死你現實生活就唔撚識同人溝通啦 又或者係你現實生活根本冇人理你自己又唔撚夠膽出聲 所以咪喺連登度捉人字虱囉 仲要捉唔撚啱喎你睇吓你幾撚柒 慘撚到現實世界同虛擬世界到一敗塗地
我幾時有講過你贊成佢比fans騷擾? 你應該唔只個腦唔識轉同埋毅進仔 你應該係白卡佬有精神分裂妄想症
我係講緊佢之前俾fans騷擾過已經講過俾啲空間佢
今次再比fans騷擾加多個真的有咩問題? 咁樣都理解唔到 你真係唔死都冇撚用啦 閱讀理解都有問題 你真係好撚慘呀
一睇啲口吻就知佢係廢老 真係笑撚死人 肺癆先會咁樣沖出嚟七活係自己世界 見到都覺得佢真係好撚折墮
你真係七撚到衝出宇宙 點撚算 覺得你老竇老母好撚慘
不過睇你個樣都係有爺生冇乸教 三歲就做孤兒 可憐之人必有可恨之處 放心啦我唔會歧視白卡佬
巴打有冇因為佢戒甩左十幾年來由細到大陪伴自己成長既翡翠卡通同翡翠劇集
有邊個阿Sir未用過? 唔該你真係好快啲做功課啦?有咩問題啊呢句? 我返串緊你反轉你都唔撚知你係咪仲撚蠢呀? 你細個係咪俾人話得多蠢所以要扮醒啊?呢啲嘢煩唔撚到㗎傻鳩 你試吓唔講嘢反而會好啲囉 都冇人當你係牙反正你現實都係邊青

如果真的係有問題 咁仲點會有真的呢個詞語出現? 如果以你嘅邏輯咩都唔可以用真的啦 笑撚死呀你真係
唔該你真係唔好咁撚戇鳩啦 傻閪
我唔係為咗個藝人 我係見到你呢個傻閪真係覺得好撚戇鳩先要屌 你知唔知你十真的好柒?

睇吓上面嗰啲留言你有幾撚多負皮 然後上面嗰啲人又唔撚夠膽覆 人哋一句秒撚咗你呀柒頭 你真係好撚柒呀
唔止理解能力有問題 你係有妄想症 講撚咗唔係鏡粉 係都要無中生有 你真係好可憐呀白卡佬
其實你知唔知人哋係返串緊你? 你真係好撚蠢呀
唔該你真係唔好咁撚蠢啦 得唔得呀 我真係求你啦
抖陰條片好尷尬
住高級私人屋苑唔得?有保安然後直落私人停車場上車,應該煩極有限?
以前譚張年代都係咁全世界都係咁㗎啦
呢個邊夠班同danny哥哥牙梅睇齊咪玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞