永恆族拍到咁含撚?

384 回覆
296 Like 598 Dislike
我覺得幾好睇wor
問佢地有幾深就啞撚晒
深到依家都未見人,睇嚟真係好深下
點解唔開住瞓,上邊有ching講佢"好瞓"指數好高
經期隊長首先條女西口西面已經好頂唔順,成套野個劇本完全無驚奇,仲要靠呃你話同avengers 4 好有關係黎谷票房
見#180
最多叫畫面靚
就算係劇情片都覺得好撚悶 同埋唔知深度係邊
有d配角個樣又唔討好 eg個細路 、控制思想果個
拍另類marvel片無問題呀 但悶就係悶架啦 屌!
最尻都係recast 返Gemma
明明岀現過係captain marvel
Hollywood 搞到好似冇Asian actress 用咁
"Hollywood 搞到好似冇Asian actress 用咁 "
連登一大片
https://youtu.be/DJNqwKyS8rw
呢到講得幾好
垃圾戲
畫面靚囉…不過深度照舊無乜
睇到想嘔
又唔同人種
又女權
又同性戀
又聾啞
又精神病
又種族共融
左膠指數100

最大問題係劇情散節奏慢打鬥廢
太多角色又想個個都講下但冇個角色吸引
最出名果個又勁少戲份嘥晒
"最出名果個又勁少戲份嘥晒"
年紀老大,骨脆,唔想賠保險,唔多駛佢打
陳靜係咪打咗botox ?
Ikaris: 唔可以阻星神族既大使命,其他人唔阻住可以唔傷害佢,如果想殺星神族就要殺埋佢地。所以ikaris 一開始都話寧願佢地乜都唔知就咁迎接大崛起。
Ajak 想搵其他eternal 想講秘密,所以ikaris 先要殺ajak
mavel不嬲係咁
搵A級明星出下poster同trailer
片入面就大茄
米高德格拉斯
米雪菲花 不能盡錄
Angelina同Charlize Theron已經叫多戲份
真係好想知話呢套垃圾嘅人最中意邊套Marvel

結果咪又係復仇者,中意睇大場面,大混戰
成班eternal個look都甩皮甩骨路人樣睇完都無意慾search佢個名
除左本身出名嗰啲
ajak未上之前已經話係領袖企晒中間咁
點知又係明星大茄
鐘意睇nomadland,但覺得呢套垃圾
肥嘅谷德昭
我睇好呢條韓佬
講生命嘅意義

當你有幾千年命,乜嘢係最重要

除咗識屌左膠垃圾有無其他形容?
唔駛打拍下文戲都好丫
成日影個印度佬又唔好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞