永恆族拍到咁含撚?

384 回覆
296 Like 598 Dislike
尋晚先響Disney+睇,之前好在冇入戲院睇,套嘢又長又悶,拍到咁含撚,永恆族都變永含族
覺得ok喎,純粹唔似marvel拍開嗰種英雄電影嘅feel啫
Angelina由頭病到落尾
反而鐘意佢條仔,有豬伕佬feel,似肥既谷德昭
反而鐘意佢條仔,有豬佬feel,似肥既谷德昭
馬東石都唔識
唔識,以後都會叫佢豬肉佬
睇Wanda and Vision仲過癮啲
一般作,似想深入講故事同刻劃人物,但最後出黎既係好淡
一定要識咩
啱啱睇完,一定好過經期隊長,不過有啲位太過左膠,畫面幾唯美,但永恆族拍得唔夠神化
入晒格
左膠味又唔係好重既,男男嘴個幕個人無咩感覺,不過過於平淡,係文藝片同爆谷片中拿捏唔到
成班street hero咁打啲垃圾
咪係,都冇插到標屎
有少少拖feel
咩叫拍到咁含撚第一次聽
係, 我都覺得唯一缺點係左膠式政治正確野, 如果唔係, 其實算拍得好
至於你話拍成咁D FANS 唔鐘意, 我只可以話MARVEL 搵得趙婷做導演就預左會有咁的PRODUCT, 而趙婷亦做左佢需要做的野, 拍到一種史詩感

唔受FANS 歡迎, 係MARVEL 自己計算錯誤, 唔關導演事
唔知力撐嗰啲m狗當年有冇份恥笑力撐BVS嘅dc9呢

呢套好過BVS嘅,但係死忠吹捧嘅程度又誇張過BVS
黑人加基佬真係太過左膠,夾硬加上去,男女主角感情就真係太平淡,感覺唔到千年之戀嗰種情感,心靈控制同啞女嘅神交式嘅感情線用落男女主角嗰到反而冇咁突兀
m記啲左膠係逐步滲透 等你屌又唔係唔屌又唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞