永恆族拍到咁含撚?

384 回覆
296 Like 598 Dislike
佢一開始出咁多人就會搞到好似dc咁好亂同又遂一介紹得黎唔深刻…

如果佢安祖蓮出一隻..主角又出一集…先再將啲線合返拍呢集永恒族..咁會清楚同深刻好多..
安祖蓮+陳靜 les,一定收
咩叫垃圾?
一講呢套戲唔好睇會激到連登仔紮紮跳
其實一套戲好唔好有好多睇法
鍾意可以話啱睇
唔鍾意可以話唔啱睇

首先樓主用一個動作做形容詞已經唔係人人理解到
跟住有人直接話垃圾⋯?

不過可能我認真咗 其實上連登都係尋求認同
我唔插嘴了
如果唔係掛住marvel 呢個名或者會好小小
雖然唔同風格,但尚氣明顯好睇好多,信連登仔死得
我都等睇"下氣"
呢套真係悶撚到想嘔
唔係話唔比玩其他風格
但係真係做得好撚差
永含撚fans表示睇唔到
好似睇權力遊戲咁
其實我覺得永恆族好好睇⋯不過我覺得係因為我個人比較鐘意啲奇幻啲,關唔同文明事嘅嘢,所以呢套我覺得開中曬我嗰飯
不過都理解永恆族同平時marvel啲戲風格唔同,可能各花入各眼?
我反而覺得尚氣好悶
我諗緊凸左出黎果舊
之後會點 講撚到咁誇張
我覺得好睇個觀眾係感性定理性type
成套戲幾條感情線 個個角色都有份
又講到男女主角愛恨交錯咁 視覺效果同特效又靚 情感描寫細膩 感性type應該會受落啲

但如果係理性角度睇 係會愈睇愈嬲
好多野都feel落唔make sense 有種劇情唔應該係行既感覺
劇情最尾又係揀任務定救人類呢啲老土野
角色能力又冇好好善用同表達
講到典娜以一擋百 但實際表現都係變下武器咁
聾女屈速㩒住超人砌反而睇落重勁
最大鑊係啲角色做既野都係動機不足
馬東石一句保護典娜就真係守候個癲婆咁多年
細路女鍾意超人就企左佢果邊 完全唔洗理其他野
科學家見人類爆原子彈就即刻收山幫個仔整單車算數
超人講到為左任務整死leader都夠膽做 到最後又會衰心軟 寧願自爆收皮
成班友做左幾千年神 啲行為同思想同十幾歲mk仔女一樣做埋啲懶係感動實際on9既野
永恆族 變異族 天神族個設定係幾正
不過變異族個動機同目的交代得太少 純粹班怪獸咁

明明話變異族係反天神族
最後又唔知點解又打反天神族嘅主角群
真 仲有個超人 上一秒打算殺曬成tream人 下一秒就飛去太陽自爆
呢套係幫marvel電影開多個宇宙,之後有排拍
邊舊??
"馬東石一句保護典娜就真係守候個癲婆咁多年"
我估有屌的
唔可以倒轉地球就奔向太陽
開多個乳頭都可以有排拍
佢地唔係神,其實只係天神族做出黎既AI
覺唔覺心靈控制條友有啲似万刀甲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞