永恆族拍到咁含撚?

384 回覆
296 Like 598 Dislike
佢俾超人屌都係死魚咁
好似趕收工咁飛到去見到dada就心理交戰
然後去自殺
瞓咗無睇,佢點解最後會自殺?
佢忠心celestial,不悉殺死自己敬重嘅首領都要執行天神指示
但最後關頭見到dada又唔忍心去阻止佢
最後流左幾滴眼淚,地球新天神死左,佢咩都無講就飛去太陽自殺

黑人問號

btw導演係想用icarus嘅典故(ikaris),但普通人都唔會有聽過
見識少唔洗咁大聲
最後趕收工真係睇到R撚哂頭
佢呢套野好明顯係鋪路比之後既世界觀用 悶好正常
畫面的確係靚既,而且算係接近最頂尖既水準
但劇情文戲太單薄,提出既道德問題雖然有趣但無深入咁探討落去
而且主要人物既立場轉折亦都太生硬

咁可能係我之前對依套戲有期望,我以為永恆族同之前既marvel電影會唔同,但結果黎黎去去都係果啲marvel野:即係用CG打鬥、擺pose、再係中間放啲美式幽默同感情線,咁就堆砌到成套戲出黎
就係串番點解神造人類咁多缺失
左撚到仆街啦,又黑gay 又啞女
同埋用番外人身份睇人類嘅歷史,睇住佢地點自相殘殺但幫唔到手。
幾千年命乜係最重要,對TB嚟講係好似人類一樣咁成長(雖然我唔係TB但都睇到好感動
原來有一個種族咁愛人類,但人類之間都無咁愛
識咁多明星咁叻仔?
唔係,係瞓覺post
大家討論好瞓指數
睇佢病成咁
就知臨尾一定爆seed
Spider-Man 仲唔make sense咪又係個個都話好睇
講聖經就真嘅 深唔深度就因人而異
上面share 咗link share 多次

https://youtu.be/DJNqwKyS8rw
係comic入面本身係日本佬嚟
成套戲最唔鍾意個印度佬
因為已經有兩個亞洲人所以要整返個印度人
有幾個漫畫係男人又夾硬改做女人

我之前都講過本身咁有潛力嘅故仔竟然被大導演拍得咁差
例如佢交代轉折嘅手法真係睇到我眼都突
結果成班fans駁我唔到但又追住嚟屌
勸樓豬你唔好繼續自曝其短
睇到訓著左兩次
瞓覺指數幾多? 有冇人去健康台召失眠巴絲過黎睇下?
真係超人嚟
個十隻手環係咪十環幫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞