永恆族拍到咁含撚?

384 回覆
296 Like 598 Dislike
咪係,超人打到佢咁,但又唔姦埋佢,套嘢跌晒watt
套野個天神族弱撚智既目的係幫人類快速成長做養份,但整出黎d野全部有bug既,全部都25會自我成長叛變,永恆族成員之間能力差距又過大唔知為乜,中段又要爆橋同dada講話我係玩鳩你嫁
所以佢咪不斷要改game,一路用game cheat務求搵到金手指
Angelina真係好慘完全冇發揮 個劇本又一忽忽唔知拍緊乜
"個劇本又一忽忽"
重點,拍到連唔埋咁
打鬥bvs正過eternals
睇完永恆族先知ZSJL拍得幾好
唔會好得過BVS 呢套睇完你都唔記得 毫無美感 一人套咁史詩嘅電影拍到咁平淡 個天神族次次出場幾十秒係到交代劇情變左工具人 其他唔講啦 唔記得晒
咁「劇情」呢樣野好難唔係咁
佢地存活左幾千年,要係2個小時唔夠內交代哂俾你知係無可能的事(仲要留返時間黎打異變族同星神族)
超人同莎善果種愛情係由淡淡的愛情建立起,由初戀至結合,無生離死別,無轟轟烈烈,有咩問題?唔洗下下都咁曲折離奇吧,總有情侶係一見鍾情、天生一對的(至少我覺得劉青雲同郭靄明呢對係咁)

觀眾想改 / 唔同意劇情好正常,因為大多數都無睇到劇本,人物設定呢D資料(唔係wiki寫出黎果D),當中會有D性格描寫、心態交代係唔會對白交代,要靠演員表現出黎,演員演得足唔足,導演拍得如何,觀眾get唔get到都無話100%可能

就好似Kingo穿話仙碧就好似 Peter Pan個仙子一樣黎借代佢同超人之間的關係,呢D亦要靠觀眾睇過peter pan故事先明白莎善、仙碧、超人的三角關係

電影唔同劇集,無咁長時間去「畫公仔畫出腸」
鄭東碩演得幾好
豬肉佬世一
隨時拎件古物出黎賣左佢都價值不菲啦

我估莎善當初送俾男朋友果件家紋禮物未必真係ebay買咁簡單,就好似飛船上有大量古文明物的品一樣,不過呢D唔洗深竟咁
真心想睇永恆族交稅同埋還稅貸~
隨時拎件古物出黎賣左佢都價值不菲啦

我估莎善當初送俾男朋友果件家紋禮物未必真係ebay買咁簡單,就好似飛船上有大量古文明物的品一樣,不過呢D唔洗深竟咁

整個追稅族去追佢地稅,唔交就放變異族咬鳩佢地...莎善以為求其搵舊古物出黎就頂到,點知原來3千年前賣俾佢既都係A貨...
咁拍就一定俾家下好睇
Sersi個能力可以點石成金
不斷將石頭變做黃金拎出賣已經發達
但係 我覺得marvel見佢出名 搵佢吸引觀眾
所以要佢早死
始終個腦都係呢個image
打鬥唔夠激
女戰神 安袓連那 打鬥太少
是咪年紀老大,骨脆,所以打少啲?
連登仔最有品味最識欣賞
但 女主角 好似 幾靚 有d波
有d似 完採暈
作為韭菜收割員, 呢班永含瀆明顯調教不足
拍到碎修修咁, 人地 History Channel 都拍得緊湊過佢.
一時想輕鬆, 一時想淡淡然, 一時悲天憫人, 結果拍到4不象, 最後賣點非一般超級英雄片黎遮醜.
btw, 最後點解淨係捉3件而唔係全部 !?
陳靜都唔識?
英國妹,中港混血黎
成套marvel都好多bug架喇,套漫畫幾十年,bug多到痴線,電影版只係盡量debug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞