【依家啲補習老師真係幾好搵】

658 回覆
1333 Like 26 Dislike
條教畜揀學生
然後吹到教到啲學生攞星
咁我去啲名校教都得啦,由得佢哋自修都攞星
然後落我個名落去
都幾懷疑條教畜見樓主唔掂想踢走佢廢時拉低條curve。
推到佢仆街教畜
死教畜咁撚串
幫樓主推
張文揚, 屌你老母

G持樓主搵小額, 不過而家1月, 快啲搵過個新嘅econ老師先, settle好曬追返進度先搞追數
佢最後有無退返4千蚊俾你?條友係咪咁仆街,中學生啲錢都唔肯退,你去小額錢債追討返啲補習費啦!
但就算判佢輸,都冇咩方法迫佢還錢
pish
CU PAC即係會計major? 佢1991年出世,咁佢有無讀過AL Econ?
Push
The icon education 專請埋啲垃圾㗎啦
支持樓主上東張煲大佢
樓主應該係向補習社追討4千蚊,首先要去小額錢債處網頁download form嚟填,再去公司註冊處個網揾補習社註冊既公司名,拎埋Director 資料,company registry要俾少少錢,個網有埋hkid 同登記地址俾你download pdf file,呢樣可以證明到個公司名,地址同hkid係你要告既公司/人

就算佢唔出庭,判佢輸都有機會追討唔到,因為你係告緊間公司,你如果當交學費係用信用卡,都仲可以打俾card centre做charge back,直接要求退回5千蚊 tim,但學生補習用現金俾錢係較難追討

利申: 只用過小額錢債追口罩錢,最後係用card centre 做charge back追返錢,有錯請指出
係㗎,只係同佢鬥唗時間,同用張傳票嚇下佢
佢係補習社受薪導師?定係自僱?
入稟小額+同傳媒爆料
好撚癲
閪撚到
搵傳媒搞大佢
post去佢最多學生嘅學校page
去小額錢債告佢啦
又係佢
btw, 樓主你應該喺標題就大大隻字開佢個名同埋ig名啦
推到個柒頭教畜仆街
把口臭過屎渠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞