【依家啲補習老師真係幾好搵】

658 回覆
1333 Like 26 Dislike
Push
人哋隊部iPad叫學生煲片咋
點叫面授呢
Push
班𡃁仔又受嗰下好笑
Push
[長期追擊]每日關心教畜張文揚收皮未(1)
https://lih.kg/2850949

痴利根咁其實點教書
Econ私補張文揚呃錢、恐嚇、抹黑、向學校施壓欺負中學生
https://lih.kg/2855380
Push
Push
笑撚死
求其搵個係本地讀死書嘅毒撚出嚟教啲低級野
仲好意思擺個款出嚟鬧人地垃圾 好心照下鏡先
呢個社會大把人叻過你 你只係一粒地底泥
淨係識得讀書嘅傻仔
老實講香港大撚把人根本唔care DSE
大把有錢仔女ABC當玩下去補習 考試本來就係比窮人先去認真玩嘅遊戲 佢唔係諗住識考試好叻?

咁叻唔見佢入醫科?定係拎Full scholar出外國讀topU? 呢啲井底之蛙

條傻閪擺明係撈唔掂 先出嚟做補習la 佢呢啲死毒撚
個樣又柒吓柒吓 又唔係啲咩神科仔 而且都唔識招呼人係商界點樣生存

大家一於煲大佢唔好俾佢做補習唔好俾佢做教育
教育下呢個「冇家教」嘅毒撚 。

等佢出嚟做吓允記 文書仔啦
反正以佢嘅溝通交際能力係金融界商界都唔會有機會做到野
講得好
教DSE d三腳貓功夫econ就以為自己有資格睇唔起中學生
睇到都覺得肉鳩酸
Push
Push
Btw 建議標題加返張文掦個名落去,等人地知道我哋講緊邊個名屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞