【依家啲補習老師真係幾好搵】

658 回覆
1333 Like 26 Dislike
ECON補習名屍張文揚
IG: dseecon / patrickmycheung
中學:天主教崇德英文書院
大學:中大PAC
出生日期:1991年8月28日
電話:64352901
補習社:the icon education centre / 藝朗教育中心
罪名:
1. 逃稅
2. 恐嚇學生
3. 訛稱日校老師
4. 欺詐金錢
5. 自製whatsapp對話假扮有學生讚自己
佢ig 開咗po
依位ching係econ group其中一個tutor,仲要係免費答你問題…有料又有耐性…好好多
同學撐住呀
唔好俾佢大到
張蛇話聽日揾律師,好驚
係咪要自首
ig訛稱為協恩中學教師
不誠實使用電腦
呢條友咁撚臭串,一尾就靠收名考生刷成績,仲要成日喺IG嗰度寫post懶型,唔用標點符號,講到自己皇帝咁款,但係自己嘅人格就咁卑劣。

一定要舉報佢,還返人哋同學一個公道
樓主唔好驚,補習就係唔識先去補,問問題有乜撚野錯,屌佢老味死教畜
呢d仆街真係睇到眼火爆,推下
事後,本校職員再點算櫃檯財物時發現懷疑有財物損失,不禁令人懷疑曹同學是次前來本校不只有滋擾導師之意圖。

鬥玩人格謀殺,呢單野好難收場
Push
Push! 無心教唔好學人做補習 咁閪去學下做人先
pish
搵hkust year>1 gpa >2.5 分分鐘教得仲好。
一次性交500蚊

Lm
ECON補習名屍張文揚
IG: dseecon / patrickmycheung
中學:天主教崇德英文書院
大學:中大PAC
出生日期:1991年8月28日
電話:64352901
補習社:the icon education centre / 藝朗教育中心
罪名:
1. 逃稅
2. 恐嚇學生
3. 訛稱日校老師 (不誠實使用電腦)
4. 欺詐金錢
5. 自製whatsapp對話假扮有學生讚自己
認真,如果佢真係咁衰應該唔只得你一個受害者,搵埋其他苦主,東張西望幫到你,香港法治
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞