[A/I]魔靈召喚Summoners war[1] LIHKG 中原5

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
隻火方一唔出3技比小怪集火直接gg
人生頭2隻抽返黎既5星 火瓦火夫人都係倉管?屌你咩

火瓦pvp幾好用

發夢都想中
速度隊長破防復活

火瓦做左倉管
隻火方一唔出3技比小怪集火直接gg

比小怪打死真係幫你唔到
水巫配咩符?
水巫配咩符?

激怒246攻
水巫配咩符?

激怒246攻

希望有叔叔可以幫我檢查身體
自動唔到龍十
99%第三關比火龍噴死隻輸出,火雞/水功夫

火雞火方水代光犬水功夫

試過,有時會比d小怪關直接集火死一隻

火方 水代 光犬 火精 火代 但係應該慢到仆街
靠火精燒左右塔
都係疊埋心水合暗伊水鳳啦(或者等水伊)
唔想打手比水晶唯有係喺比人打之前殺倒條火龍
唔係既話你剩係可以靠5隻坦 咁就基本上100%穩
95%既就要打手 但係你冇火吸/火格 你啲隊員要好撚快
結論:farm巨十
水巫配咩符?

迅速 純pve既55%命中 剩低谷血同速
Pvp既最好有85%
越快越好
Push

自動唔到龍十

火雞火方水代光犬水功夫

靠火精燒左右塔

但係farm巨人d符都無用,我又無絕望需求
水巫配咩符?

Pvp既最好有85%
越快越好

龍十呢
無暴走符又刷唔到龍十,係咪要退而求其次。。刷龍9 屌,好多4星符呀臭閪
已經搵到解
風希
不過一場4min
無暴走符又刷唔到龍十,係咪要退而求其次。。刷龍9 屌,好多4星符呀臭閪

賣晒d4星佢啦
水巫配咩符?

Pvp既最好有85%
越快越好

龍十呢

去巴哈睇果個龍十教學
佢講得幾好

唔洗暴走 用迅速
我小號進度半年唔夠 全迅速都得
水巫配咩符?

Pvp既最好有85%
越快越好

龍十呢

去巴哈睇果個龍十教學
佢講得幾好

自動唔到龍十

火雞火方水代光犬水功夫

靠火精燒左右塔

但係farm巨人d符都無用,我又無絕望需求

其實未去到後期都唔一定要用龍十啲符
用巨十啲靚符夠好過慢慢farm 又唔穩陣既龍十 搞到符文又唔達標咁反而半天吊仲難搞
等抽到火吸最打龍10
一有石 卷就抽
果然呢招 四十抽到
就中最強風牛
一有石 卷就抽
果然呢招 四十抽到
就中最強風牛

屌你

暗武終於可以開始升技

暗武終於可以開始升技

食屎暗武

暗武終於可以開始升技

食屎暗武

屌你老母
我想要光武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞