[A/I]魔靈召喚Summoners war[1] LIHKG 中原5

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
啲6星%符係咪真係咁難刷

超難

超難

屌 啲勁人邊可能有咁多呢啲符。。屌佢老母都唔知係咪外掛黎

超難

每個月課足十次符文包
棄坑賣帳

hin?

Wa 好勁

買黎屌打季神

咁勁都棄 好難搵人接手

超難

每個月課足十次符文包

有錢就是任性
棄坑賣帳

hin?

Wa 好勁

買黎屌打季神

咁勁都棄 好難搵人接手

廿蚊
棄坑賣帳

hin?

Wa 好勁

買黎屌打季神

咁勁都棄 好難搵人接手

廿蚊

有人出到兩萬六喇
棄坑賣帳

hin?

Wa 好勁

買黎屌打季神

咁勁都棄 好難搵人接手

廿蚊

有人出到兩萬六喇

26000.5

hin?

Wa 好勁

買黎屌打季神

咁勁都棄 好難搵人接手

廿蚊

有人出到兩萬六喇

26000.5

2萬6 twd ?

Wa 好勁

買黎屌打季神

咁勁都棄 好難搵人接手

廿蚊

有人出到兩萬六喇

26000.5

2萬6 twd ?

2萬6usd
改技未啊 成倉夫人
改技未啊 成倉夫人

火夫人係咪垃圾。。但我練到六星40級覺醒 係咪好傻豬。。
改技未啊 成倉夫人

我都練滿 仲食滿1 2技 好on9 希望今次改
改技未啊 成倉夫人

我都練滿 仲食滿1 2技 好on9 希望今次改

食左十幾隻惡魔怪幫佢滿技,是否戇鳩?
我想問火瓦有咩用(我係低望度,只係過到巨十龍九

倉管
屌 嬲
屌佢老母,差不多140抽得8閃,一隻用得既4星都冇垃圾驚仆街啦
光功夫貓

冇咩人氣

隻GAME一段時間太多野要追,新手睇到都唔想玩

所有有年紀game 都係咁

新手要上高端既門檻太高,甚至已經無可能
俾你用半年終於刷到龍十,再用半年刷有用既符,半年後又要開始刷三頭龍,呢個時間人地高端已經刷左年半三頭龍,d 符已經精到上天

com2us 都知隻game 到左盡頭,已經放緊風出新game
早排仲出原5卷,甚至最近更換連符既材料都可以用錢買

應該無邊一隻game 唔係咁樣

高進度不嬲難追 ... 不過有頂點嘅
隻game 應該改變新手入中程度 嘅時間
屌你合隻暗伊 都難過乜咁
D 新手玩咁耐都過唔到 巨10 邊再興趣玩

新手 應該無限時間 exp 兩倍/金錢兩倍之類

新手睇撚到隻暗伊,再望下自己隻火地獄狗都未撚5星 要玩幾撚耐

合暗伊唔難 追進度呢樣野其實好多有年紀既game都要 都係睇你肯唔肯爆肝 依家個個都玩速食VIP game
但係你老母上個月n90隻光方點打呀
趕客呀?

今個月係H80 卡左
yes

倉管

有邊啲唔係倉管
人生頭2隻抽返黎既5星 火瓦火夫人都係倉管?屌你咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞