[A/I]魔靈召喚Summoners war[1] LIHKG 中原5

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

唔知咩事 大家睇路

客服回報左 佢幾耐先有回覆

workday應該好快架姐
不過上次我問黑金個單野都用左兩日先答我

你係1:1問?

算係掛?
HIVE嘅諮詢
<blockquote><blockquote>

唔知咩事 大家睇路

客服回報左 佢幾耐先有回覆 </blockquote>

不過上次我問黑金個單野都用左兩日先答我</blockquote>

切勿從非官方途徑購買道具
一定係咁答

但係好抵屌喎 手術費又唔高

客服回報左 佢幾耐先有回覆 &lt;/blockquote&gt;

不過上次我問黑金個單野都用左兩日先答我&lt;/blockquote&gt;

一定係咁答

但係好抵屌喎 手術費又唔高

你有無諗過人地d 石係透過非法途徑獲得架
你買呢d 石即係助長人繼續偷野
有朝一日d報應報返落你身上,俾人偷返你acc,盜用你張信用卡
隻game既營運亦因此蒙受損失,隻game 既壽命亦因此縮短

客服回報左 佢幾耐先有回覆 &lt;/blockquote&gt;

不過上次我問黑金個單野都用左兩日先答我&lt;/blockquote&gt;

一定係咁答</blockquote>

但係好抵屌喎 手術費又唔高</blockquote>

有朝一日d報應報返落你身上,俾人偷返你acc,盜用你張信用卡
隻game既營運亦因此蒙受損失,隻game 既壽命亦因此縮短

只可以話買得就預左有風險 自行承受
利伸:無買

一定係咁答</blockquote>

但係好抵屌喎 手術費又唔高</blockquote>

利伸:無買

我都係跟JIMMY哥講架咋
一定係咁答&lt;/blockquote&gt;

但係好抵屌喎 手術費又唔高&lt;/blockquote&gt;

利伸:無買</blockquote>

我都係跟JIMMY哥講架咋</blockquote>

唉 拎唔番個ac退驚

同gm講高登jimmy哥介紹 叫佢開返

金一~二 點放好
唔想成日比人打

下面隊好似比較好

好多原5

光暗原5咁易中架咩

光暗原5咁易中架咩

你個陣都唔差得去邊

光暗原5咁易中架咩

你個陣都唔差得去邊

笑左 3條光龍##fatc
新手留阿學野
新手留阿學野

食屎屎啦你
新手留阿學野

食屎屎啦你

新手自貼la
new pack 直接賣原5
有冇人買新包 怕會中偽4
棄驚保平安
官方係咪傻撚左
遲d肯定出傳說光暗
官方係咪傻撚左
遲d肯定出傳說光暗

必5光暗
買聖誕定高級禮包好
買聖誕定高級禮包好

利申 新手
買聖誕定高級禮包好

利申 新手

唔好買 抵制垃圾營運
官方係咪傻撚左
遲d肯定出傳說光暗

必5光暗

五周年禮品包 光暗原五卷
好吸引 但788
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞