[A/I]魔靈召喚Summoners war[1] LIHKG 中原5

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
其實一開頭玩係咁刷故事關就得?
同埋一定要留寶石?
同埋一定要留寶石?

開頭紅石儲黎買750pack. 因為新手必要寵未必夠。平時升寵就打火山normal la. 久唔久打下巨3,4拎夠符用就得啦
同埋一定要留寶石?

開頭紅石儲黎買750pack. 因為新手必要寵未必夠。平時升寵就打火山normal la. 久唔久打下巨3,4拎夠符用就得啦

明白 我都係得果幾隻寵咋
同埋一定要留寶石?

明白 我都係得果幾隻寵咋

一開始係咁
龍八要點刷?

求組合

貼個包包黎睇下

求競技防守
龍十死十速刷方向
暗異界龍隊 三頭龍隊
而家其他4屬都b-A 差少少召到異變 諗住升水1技刷肥玩 但暗得b

冇火吸 唔洗刷龍10 住。就算心你打到 都好慢
等抽到火吸 再搞

加速刷巨10 先
死10 可以升火巡 火哈 火熊貓 光犬
抽火羅

求競技防守
龍十死十速刷方向
暗異界龍隊 三頭龍隊
而家其他4屬都b-A 差少少召到異變 諗住升水1技刷肥玩 但暗得b

冇火吸 唔洗刷龍10 住。就算比你打到 都好慢
等抽到火吸 再搞

加速刷巨10 先
抽火羅
新手留名
新手留名

大佬

求競技防守
龍十死十速刷方向
暗異界龍隊 三頭龍隊

冇火吸 唔洗刷龍10 住。就算比你打到 都好慢
等抽到火吸 再搞

加速刷巨10 先
抽火羅

唔知點解無cap到 補番我有火吸

火吸 暗伊 光犬 + 水伊/(有冇合水雞? ) + 水巫/水海
或者快d 升水狗上黎 utube 有片係介紹 水犬速刷龍10
[img]https://na.cx/i/8b3ykj.jpg[/img金q
求金1 防守組合

再來,求金1防守組合

再來,求金1防守組合

水波 火上幾多速?
請問控場型水精靈可否取代水鳳

再來,求金1防守組合

水波 火上幾多速?

水波火上都慢,+120左右
風格+154

新手有問題 下隻應該邊隻上6?
而家刷到巨10同龍8 下個目標係咪龍10?

新手有問題 下隻應該邊隻上6?
而家刷到巨10同龍8 下個目標係咪龍10?

光犬
請問控場型水精靈可否取代水鳳

正路就唔得 但你講邊方面

再來,求金1防守組合

暗伊光犬光術水龍 光犬意志2應報 其他最好都意志
同埋一定要留寶石?

750pack 係連抽十次?
我揾唔到邊到可以直接直750
如果未開到火山 就咁打當前關卡升lv?
因為成日卡關
同埋一定要留寶石?

750pack 係連抽十次?
我揾唔到邊到可以直接直750
如果未開到火山 就咁打當前關卡升lv?
因為成日卡關

Oh 我揾到了750係商店到
Btw新手好缺體力
玩左成年都未打到死十

我覺得自己係零
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞