[A/I]魔靈召喚Summoners war[1] LIHKG 中原5

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
搵到個網可以課平金300蚊左右3千幾石

咁抵 求推介

咁得人驚

Game add JimmyABC @@ 廢事太多人知
垃圾驚 中水夫人

屌你ty咪再相認
垃圾驚 中水夫人

屌你ty咪再相認

又中原5
垃圾驚 中水夫人

屌你ty咪再相認

水夫好過風
https://www.youtube.com/watch?v=Hr8PMGxYZ18
好似好少見YDCB一次幫人抽咁多好野
https://www.youtube.com/watch?v=Hr8PMGxYZ18
好似好少見YDCB一次幫人抽咁多好野

三傳說三原五
垃圾驚 中水夫人

屌你ty咪再相認

水夫好過風

中完水夫中風方 風方重複啊屌
有無人課金? Game add : JimmyABC
三人成團~ 650蚊6000石 , 首次買再送3000石, (total 9000石)
三人成團~ 650蚊6000石 , 首次買再送3000石, (total 9000石)

差一位巴打成團 ~ 有興加左fd先
暫時得兩隻 太小la
炒哂
diu,好撚耐無中原五啦
Push
第二輪平價課紅石, -2位, 做埋今次唔做啦

Game add : JimmyABC / wechat : jimjimmy123 , 650蚊6000石 , 首次買再送3000石, (total 9000石)
垃圾game 彈完未
垃圾game 彈完未

唔打得即時pvp....刷緊龍十

Game add : JimmyABC / wechat : jimjimmy123 , 650蚊6000石 , 首次買再送3000石, (total 9000石)

差一條友 ~ 快d wechat我

差一條友 ~ 快d wechat我

平D得唔得
我見你隔離 300蚊 3000石
呢到650先6000石

個50蚊你係咪拎左去描三星肥
呢到650先6000石

手續費啊阿哥 , 免費做中間人咩,你想原價買 上game4mall.com 話高登Jimmy介紹就得 條友識講中文
呢到650先6000石

手續費啊阿哥 , 免費做中間人咩,你想原價買 上game4mall.com 話高登Jimmy介紹就得 條友識講中文

超 有心搵人夾手乜撚野續費
你都on撚9
小二,來兩客花生
呢到650先6000石

手續費啊阿哥 , 免費做中間人咩,你想原價買 上http://game4mall.com 話高登Jimmy介紹就得 條友識講中文

超 有心搵人夾手乜撚野續費
你都on撚9

咁你自己上去買囉 , 你估人人有paypal咩7頭 。 我幫個幾個巴打買 我都講明有50蚊手續費 , 佢有paypal就自己上去買 ,個網我都比埋出黎。

你咁勞氣屌我做咩?真係on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞