[A/I]魔靈召喚Summoners war[1] LIHKG 中原5

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
新手就黎合到暗E,洗唔洗留惡魔怪餵佢,定係餵水牛(冇符)

比符水牛跟住餵佢
用完水牛返唔到轉頭

比符水牛跟住餵佢
用完水牛返唔到轉頭

冇符比佢,得套垃圾猛攻

比符水牛跟住餵佢
用完水牛返唔到轉頭

冇符比佢,得套垃圾猛攻

完全無慨念,不過暗伊應該唔洗升技?
慳返d惡魔怪比之後d野
你有水牛一定係第一個食技升符啦
巨十龍十核心

新手一問,有無人可以教下我點砌隊tim打嘢
利申,依加先夠打巨5,整緊隻火精,打算課金買覺醒,醒隻火精
[img]htt

火精唔值得課金覺醒,係要練,但慢慢都得,h 塔好重要,但你而家都唔使

你應該將d 靚符推俾水魔劍先,用佢來刷肥
然後合隻暗伊用來配風小仙風格光犬+1風打手打巨十

唔好、火精爬塔先有用
你有風忍可以練左風忍5星35lv先,唔洗上六
可以用黎打巨十
風忍,光犬,風格,水巫,暗伊
你應該係主力整暗伊
同埋差一隻主攻手
你如果有錢不如課卷
四星可以用風醜,or主流原5輸出
如果玩到暗伊合完都未抽到主攻
就合急凍鳥

唔好、火精爬塔先有用
可以用黎打巨十
你應該係主力整暗伊
同埋差一隻主攻手
你如果有錢不如課卷
就合急凍鳥

你d惡魔怪全部儲起留比第時抽到5星個陣食

唔好、火精爬塔先有用
可以用黎打巨十
你應該係主力整暗伊
同埋差一隻主攻手
你如果有錢不如課卷
就合急凍鳥

暗伊好難整(人型牛好似無得打),依加又無打手,得住覺醒左既水劍,但火精爭小小就齊料,諗住整左先,打到巨6,7先再搞暗伊可唔可行

唔好、火精爬塔先有用
可以用黎打巨十
你應該係主力整暗伊
同埋差一隻主攻手
你如果有錢不如課卷
就合急凍鳥

暗伊好難整(人型牛好似無得打),依加又無打手,得住覺醒左既水劍,但火精爭小小就齊料,諗住整左先,打到巨6,7先再搞暗伊可唔可行

利申,我都係睇巴哈篇新手教學玩
佢話合火精,跟住其他用火合,光犬,風小仙,水哥,後期再暗伊,
定係跟返你果個好啲

唔好、火精爬塔先有用
可以用黎打巨十
你應該係主力整暗伊
同埋差一隻主攻手
你如果有錢不如課卷
就合急凍鳥

火精你合完都係擺,完全無用sosad
你可以用水鳥代暗伊用住先
全部5星35lv最少都夠打巨7
你可以用水魔劍帶肥
再整上面個隊
風忍風格水巫水鳥光犬

唔好、火精爬塔先有用
可以用黎打巨十
你應該係主力整暗伊
同埋差一隻主攻手
你如果有錢不如課卷
就合急凍鳥

你可以用水魔劍帶肥
再整上面個隊
風忍風格水巫水鳥光犬

咁風忍洗唔洗覺醒
有無亞服棄坑中高進度帳號,500-1K HKD

唔好、火精爬塔先有用
可以用黎打巨十
你應該係主力整暗伊
同埋差一隻主攻手
你如果有錢不如課卷
就合急凍鳥

你可以用水魔劍帶肥
再整上面個隊
風忍風格水巫水鳥光犬

咁風忍洗唔洗覺醒

風忍風格水巫水鳥光犬,呢隊既符文點配好,新手體力有限,依加只夠打巨5,仲要唔一定出我想要果隻,係咪打地圖既hell刷左想要既符文好啲?
其實真係隨便你sosad
刷肥,刷巨人刷精髓都可以
反正你乜都要
風忍打巨人要2/3技
2號體4號暴率6號命
唔覺醒都可以
基本上全部都係體、你而家重點係要穩定自動過巨6/7
時間唔洗考慮
你主力係風忍上毒殺巨人
你可以試下刷巨5/6拎d 5星符文升到9/12都夠做
反正你乜都要
風忍打巨人要2/3技
2號體4號暴率6號命
唔覺醒都可以

咁隊長技係咪用風格?
反正你乜都要
風忍打巨人要2/3技
2號體4號暴率6號命
唔覺醒都可以

咁隊長技係咪用風格?

用醒覺左既風忍
你都係練肥刷同刷風先啦
反正你乜都要
風忍打巨人要2/3技
2號體4號暴率6號命
唔覺醒都可以

咁隊長技係咪用風格?

用醒覺左既風忍
你都係練肥刷同刷風先啦

好,唔該巴打
反正你乜都要
風忍打巨人要2/3技
2號體4號暴率6號命
唔覺醒都可以

咁隊長技係咪用風格?

用醒覺左既風忍
你都係練肥刷同刷風先啦

好,唔該巴打

呢個陣有暗伊的話夠自動巨十
你隻魔劍可以自己揀上唔上六,不過上6都刷唔到火山hell, hard可能得
如果你唔係好在意要打hard5星夠打火山easy咁都夠,唔洗上六哂資源
無知一問,火犬神帶肥既話,符文應該點配好...
無知一問,火犬神帶肥既話,符文應該點配好...

睇你咩符,夠大力,同快過對面出手就OK 好似係

比符水牛跟住餵佢
用完水牛返唔到轉頭

冇符比佢,得套垃圾猛攻

水牛係要用猛攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞