一拳超人 第201話

702 回覆
66 Like 9 Dislike
仲有,按動畫表現的話, 老師當然讚波羅斯啦:

老師第一拳, 波羅斯只係爆佐件甲, 解除跟制.
老師第二拳, 波羅斯只係斷一隻手唔死.
老師第二拳(連續普通拳), 波羅斯馬上再生, 出崩星破壞砲還擊.
到老師第三拳(認真少少系列), 波羅斯先死.

對埼玉來講, 有怪可以同接到佢"四拳", 係前所未有的事, 當然係強到冇朋友啦.

即使係神殺拳餓狼,老師都只係話「你好似好強咁喎,大概係好勁嘅實力」,「嘩,打成咁仲咁有活力」
但係同波羅斯嗰句「你..真係幾勁」

完全feel倒兩個level。
一個係讚小朋友講
一個係同認可嘅宇宙霸主講。
原本打鳳凰嗰到渾身解數
睇到童帝實力,硬碰唔掂就智取

即係對手只有兩個破綻
1)佢自己除衫
2)絕對力量(老師)

雖然修改版,好笑輕鬆啲,又連去到老師
不過講好睇係未修改之前
老師都係人

佢係最強英雄但唔係最好英雄
不停將D劇情超展開=_=
佢收唔收到D劇情架😅
遲啲嚟就可以同餓狼打

Timing
仲有一堆騎呢鬚
仲可能有神明比力量佢
爆破玩咁集依然一招未出...
個勢好似重勁過琦玉老師
爆破唔勁得去邊

撇除佢係king嗰類

蜈蚣長老都秒唔到就收收皮先
唔講秒
殺都殺唔到
攞隻怪人黎發泄

不過佢太大隻,就算普通一拳打死都清唔到條屍

印象中好似係打到連屍都冇?所以先出認真拳唔記得鳥
爆破今集擔心龍卷比神誘惑而出哂汗就知唔會勁得過老師
老師從來唔會驚怪人 只會因為食咗霸王餐而出汗
長老嗰拳打到佢化灰

氣候亦都冇改變

點同菠羅斯絲嗰拳比
快d出下集
最後打菠羅斯個拳喺去到龍珠=星球等級喎。長老嗰拳弱好多。
有啲屍碎嘅,而家傑仔着緊嗰件新甲咪係用蜈蚣長老跌嗰啲裝嚟升級
認同,感覺話波羅斯同餓狼各有強既領域係維穩
不竟餓狼花左好多篇幅積左唔少fans,咁講成件事得體d
但波羅斯,老師打咁多次最似認真讚嘆對手
我諗波羅斯可以迫倒老師出認真一擊
分分鐘佢凌駕於神
餓狼應該可以近戰打傷波羅斯
但係點都唔覺佢擋倒滅星炮
邦古同啊哥出合體技先勉強傷到蜈蚣長老
最後要老師出認真毆打先打死佢
蜈蚣仙人應該都好撚勁
佢打機輸到仆街先出認真毆打出氣啫
設定問題 波羅斯一定唔夠餓狼打 餓狼嘅設定就係遇強愈強 打老師除外
打老師都係,同老師打變強左好多次啦,後面直接黑畫面飛走晒

不過老師實力係無限,佢點變勁都係俾老師秒
其實今集好撚ON9,
天然海水都算,忽然間又爆隻蜈蚣怪出黎

完全係為出而出咁

仲有就係閃光真係講到口臭,戰力高撚到差不多S級最勁
作者都話明佢哋實力55波
近戰餓狼少有優勢
你就係都話波羅斯唔夠打
即係餓狼近戰有優勢=波羅斯一定輸?

既然你話餓狼越打越強,可以贏波羅斯
我夠可以話波羅斯個崩星炮可以打溶餓狼
波羅斯係你老豆?
作者幾時有話?我睇漫畫係咪要睇埋訪問呀
我話餓狼可以霸體tim啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞