一拳超人 第201話

702 回覆
66 Like 9 Dislike
又黎,真係唔識理解
唔係一言堂嘛,你當然可以覆返我地既見解啦,我都係比返個回覆你姐,你將「你理得我地」直接解讀成唔好理我,仲似文字遊戲
呢d籃算咩文字遊戲,自己燥到不停捉錯用神
原作鳳凰男點輸
返去重新學中文同logic啦你
我講d野劇情矛盾攻擊左呢到邊個呀
你攻擊我就叫我理得你地,呢到唔係一言堂可以隨便咁
收皮啦你
應你係禮貌,其實傾呢d計講咩鬼野point
但你自己講point呢樣野,轉頭就剩係識人身攻擊
拿講明先,我無話唔比你鬧我,廢事轉頭又要浪費時間覆
呢d唔係叫文字遊戲,奉勸你,燥少陣,將思緒組織清楚先表達
原來唔講point引戰狗
柒左就潛啦
反正呢到你只要鳩屌話劇集有問題既人都一大堆正皮架啦
你可以繼續自我感覺良好,又可以睇少d h動
叫左你冷靜d嫁啦,一大早為左個網上人食左火藥咁,邊個柒緊都未知
不停搬出無人提過既一言堂論,自己更似係幻想有人唔比你表達,事實只係唔認同你見解既人壓倒性地多而已
突然覺得鳩硬都唔差,起碼eq無咁差先
其實你覺得你地燥,人地唔係真係會燥架
你少d幻想啦,又幻想樓上新之助句野咩意思
又幻想人地覆野既情緒
你係咪睇得h動多
好好睇
第9格真係走火入魔,但演繹得幾可愛
屌,就算你出埋耶穌光頭都會一拳架啦
睇故死都要駁故嘅
乖乖地坐喺到睇啦好嗎
我錯,明明知道要人靜最好就係無視,我會反省,下個post唔好再激活d不可理喻既人
跌落地拎返渣沙
一早話左你柒左就深潛,反正呢到大把你呢d人,一定拎到正皮
可唔可以解釋吓乜嘢叫做基本上記錯晒
睇下漫畫都罵戰 jm9
依頭先話邊個有道理大家心照
轉頭自己俾人負皮到仆街,無人認同自己有道理,就話正皮唔代表乜野

大佬你唔好咁痴線啦,仲話人地激動,你依家就真係激動到跳左制喇
大佬你唔好咁痴線啦,仲話人地激動,你依家就真係激動到跳左制喇

你講咩鳩
你自己睇番自己講過啲咩咪知囉
幾時講人激動
打字嫁咋,d字眼點鬧人傻西,老母比人屌,躝啦,柒頭咩都好,睇唔到情緒嫁
唔好幻想人地激動就當真啦
咁依嫁人地係咪基本上 記錯哂呀
有冇人講下神明係咩黎?原作點講架?
仲有,正負評d人無諗法隨便hi下個制嫁咋,完全唔反影大家既諗法
我諗既野大家駁唔到啦,知我有道理未,詳見上面張九格圖
互含了
係咪柒得太應好嬲
又話唔再講又要衝返出黎互含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞