一拳超人 第201話

702 回覆
66 Like 9 Dislike
雖然我唔係好鍾意人地講呢句 但巴打你真係應該重睇下
佢真係白兵狗黎
「冇架,就算表現擺到明係都好,自己冇講明自己exactly咩立場咩感受就唔當係架喇,所有嘢都係你地老屈
佢先係柒頭唔潛 話返人柒頭唔潛,仲厚面皮過賤人兄

冇人講過唔畀彈,大把人屌重製鳳凰男拖、龍捲機戰拖、老師失蹤啦,查返舊po就知 打槄草人有用咩

問題係佢唔好屌得咁撚柒好冇,怨婦咁
村田版獨力畫 定 重製版村田&one合作畫 都未分得清
屌村田就啪啪聲又唔見屌one屌得咁落力
未撚見過讚重製版畫得好嘅地方
咁睇重製版黎做乜鳩,返去重睇已經半年冇出新一話嘅one版 攬住打飛機啦

呢d咁嘅 attention seeking whore 眾人皆醉獨醒撚真係一拳po毒瘤黎
好怨婦
根本痴線佬黎,所以我地已經唔理佢
話之個傻仔繼續話人互含啦
任何討論只要對方搬出一言堂,偷換概念,雙重標準,轉移視線呢d字眼
都會變得業餘,再無討論落去既價值
對方只係想打稻草人,將你講既野全部無說服力化
繼而突顯自己既正確性,就係果張圖所講既你無話可說啦,都話係我講得有道理嫁啦

一言堂唔比人彈呢d真係佢自己幻想再加係人身上
呢d人好有自信表達見解,自恃獨到
得唔到想像中既和應聲音,到頭來好多人都唔認同既時候就失控,開始搵位辱罵對方
自欺欺人壓倒性既正負評差都唔反影任何意義

其實有一點唔知佢地至少明唔明,如果只係好幾次都咁樣認真探討設定,戰力
其實大家應該係會不以為然,但究竟jer左幾多個話?
好老實如果真係每一話都有咁值得批評既地方,你估大家唔圍埋你到含你
呢d就係民意,根本唔係針對緊你d point夠唔夠說服力,d見解夠唔夠真確性
係個個post都見到怨婦好撚煩啊大佬
煩到人就緊係會比人屌嫁啦,我就怨埋今日,訓醒就唔再理呢壇野
佢地就繼續怨到ending啦
Cap埋圖,真係辛苦你
唔知邊個怨婦d
呢隻癲過賤人同鳩硬好多,頂唔撚順
佢唔係第一次
閃光原作被秒,村田版挨左一話就等於戰力失衡
依家仔細描述閃光點樣比餓狼同精子㩒住黎侮辱,仲慘過比人秒
畫埋呢篇就完左佢, 之後去重制spiderman算啦
根本未重新build up d 角色嘅設定,條友就照搬one版嘅嘢 套用落 one&村田版到
咁使撚叫重製remake咩,叫redraw, repaint算啦
唔怪得推得咁快 原來又罵戰
我覺得另外兩個仲煩, 係今集唔入嚟之嘛
套套漫畫post都總有罵戰
大家都好燥
海洋水係之前天然水同一隻?
打到有來有往
都比足面啦
特登停留耐好多
俾個專重田村

其實好深

佢就係老師嘅反面

佢做晒老師想做嘅嘢

但老師就係老師
係角色嘅絕望
仍然相信稱波羅斯為最強

得佢有俾老師稱讚
波羅斯悲劇角色
狗俠唔勁得去邊

打法都俾餓狼偷埋
會好打得去邊吖
人地女嚟
睇邊個食得最多認真系列
唔勁都硬先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞