一拳超人 第201話

702 回覆
66 Like 9 Dislike
ONE曾在N站提到:
餓狼和波羅誰強是吧?之前的話絕對是波羅強,但現在餓狼已經幾乎是像完美怪人一樣,不知道呢,實力相當...實力相當可是,近戰的話我想是餓狼比較強吧,近戰或者應該說拳腳什麽的,那些大致都能躲開

村田也在作畫直播提到:由於ONE提出波羅斯和餓狼實力相當,所以重製版餓狼一戰會畫出和波羅斯相同水準的打鬥

你係咪要縮番入你老母個閪度呀 屌你老母
柒咗就認,唔好話咩睇埋個訪問,一開始係你話波羅斯唔夠餓狼打,你係作者?
唔該你講嘢之前用撚下你個閪腦先
認同,餓狼比唔到嗰種威脅性
依個po啲人好撚痴線 要博士學位(一拳超人)先可以發表言論
我冇話一定要博士學位
不過見到你識少少扮代表,衝出嚟柒,仲要聲大夾惡,覺得好撚好笑啫
好似有人好大聲咁惡意回覆引戰咪配合下你
個人見解同你自己想法唔同就諗人扮代表
唔好spin走你自己柒左呢個事實
你自己唔check清楚仲好意思話我惡意引戰
本身我唔係成日喺度留言,次撚次見到啲人話咩餓狼打贏波羅斯,見到都覺得心煩,本身你如果係個人感受覺得餓狼好打啲,我絕對唔會咁講嘢。
屌你老母,係都要搬設定出嚟,但又拋錯書包,好難怪我屌柒你

討論係可以,諗法同我唔同絕對可以,但係麻煩你拋設定出嚟之前check清楚先,屌你老母
所以咪話睇一拳超人咪要考牌 我休休閒閒睇漫畫嘅言論都要check清楚
一拳post=白卡燥狂執著撚集中地
我無話你唔可以休閑睇,但係下下搬設定出嚟,仲要錯,真係令人心煩
應該係接受左神級(外星人)能力先變成咁
佢好聲好氣我應該唔會長篇大論屌柒佢
king絕世無敵
king其實就係行運超人
只要行近d怪人就會無啦啦死Q晒
一黎就諗住講設定,以為可以加強自己嘅說服力
但俾人用設定反駁又轉口風話要休閑唔睇訪談唔睇設定
柒到
點解呢啲搞笑漫都有得嘈
真係
我平時已經好少喺度出聲,點知一入嚟就遇到個柒頭
柒到呢 好心條友死返出去啦
仲以為出左202

點知原來係罵戰
一拳特別多on9
睇個眼神 似老師級數再低一格
無敵wor
其實網上都見唔到人,比咁多聲音喝倒彩咪潛囉
咁都要要臉攞尾彩
Q市內無敵 (9up)
我記得係其他地方睇過 好似啲人話one講呢句野既時候 餓狼未進化到最終(牛角?) 所以呢句野同最終餓狼出現時間好重要 如果係完左餓狼篇先講 咁雙方55 如果好似啲人話未進化到最後 咁有可能餓狼勁啲
利申 冇話撐邊個勁 純粹見到有人咁講 我又唔識原句日文係點 google唔到作者第一次講呢句野既時間點
King係咪連爆破都呃到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞