一拳超人 第201話

702 回覆
66 Like 9 Dislike
TLDR 真係飛左
好在另外兩個今話終於都唔再出現
戰力平衡呢個好笑,同原作有些微出入都叫失衡
幾時有包過呢套要同原作一模一樣,one本人都未不滿
自己一廂情願既見解話呢d叫有道理,宜家開緊辯證大會?

下次一開post第2個回覆就提定呢3條友個名,等d想block既自己block定先
仲未知自己你係不受歡迎人士
怪人 原作狗三王

可洛

鳩硬冇親戚

中環賤人
個村唔係比人滅左咩
呢個安排先正
蜈蚣仙人 餓狼 球棒
又一次同時段集結?
啱, 咁先係一拳超人
仆街啦你
上面咪講左,我提都無提過原作呀
你呢d咪引戰lor
日撚日係到幻想人地反
我撚有以為人地留意,佢自己講架
我屌你老母臭閪引戰狗
但老師出手應該係毫秒既事
記住寫埋呢到係一言堂,中國模式果隻
淨係可以贊村田,其他一律當引戰
係不受歡迎
無point喇柒頭?
人地話「留意左你好耐」既意思唔係真係mon住你,係成日見到有個人講呢d,望一望名又係同一個人,不經意嫁咋,辛咩苦
原來佢諗咩你又知
點呀,我幾時有講原作呀
屌你老母
你壓倒性負評喎 心照啦 躝啦傻𨳊
呢到要正皮
你鳩贊村田都一打打啦
上面有ching講一拳世界觀都要食負皮tim
出到黎屌我呃正皮,你又答下我lor
依家呢到係咪講劇情矛盾都叫引戰? 係咪分裂左個post唔夠和諧?
我連原作都無提都俾人屌原作狗啦
我都學你分段回啦
「同原作一樣先係道理?」
句中意思並無提及你有無提過原作之談
正如你句「日撚日係度幻想人反」應該都唔關我事啦,因為我5句野都無一句可以解讀出我幻想你反,同一道理
「同原作一樣先係道理?」
你唔係話我講原作,咁你成句野回黎咩意思?
乘上「淨係可以贊村田,其他一律當引戰」呢兩句都唔關我事啦,我無指責過你引戰,亦無講只可贊不可彈,你影射緊邊個我就唔知啦
既然大家都知道呢度唔係一言堂,我地講咩唔可以?
我地點睇你,講咩都得嫁啦,你理得我地
「好在另外兩個今話終於都唔再出現
戰力平衡呢個好笑,同原作有些微出入都叫失衡
幾時有包過呢套要同原作一模一樣,one本人都未不滿
自己一廂情願既見解話呢d叫有道理,宜家開緊辯證
大會?」

你係咪唔記得自己打過咩,你擺明講我用原作比啦
屌你老母閪柒左想玩文字遊戲
你quote得我回又叫我唔好理你
你係咪柒到淨係識玩文字遊戲呀
無point呀柒頭?
假設性提問,並唔係明示,係作出設問,引導你回答何謂有道理,呢度就唔傾中文文法啦
自己上面打完一中篇野講我拎原作比
呢到又話假設性問題
你老母新年都要俾人屌真係多得你唔少
你返去睇h漫啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞