歐美主流樂壇集中討論區69

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
佢唔係swiftie咩?
應該唔會搵scooter啦
From The Vault幾首都亂咁嚟打
ATW有流媒, MIAB有電台, 仲有首I Bet You..出咗MV
然後首周TTH加Run
流媒比較好嘅Nothing New反而又唔理
出道時自稱swiftie攞曬彩
紅咗之後就做白眼狼
寄sour 宣傳品 + 寫信“i just adore you” 畀kim
自從嗰次佢依家都冇再公開提taylor啦,好明顯刻意避嫌。
btw olivia自出道以來已表白十幾位diva正宗百家粉周圍痴
Run係ed嗰邊買tth點知完全冇水花 幾日即撤
You turn me on like a light switch
最搞笑係到依家都未officially send去電台
pop radio去到 top 40 先開始做野
ibytam拍埋mv就咁冇左聲氣
個era其實仲可以玩好耐
但係又開始tease speak now tv 都唔知想點
https://twitter.com/recordstoreday/status/1484156883527163914?s=21

Taylor Swift is named as the first ever Global Ambassador for Record Store Day.

Swift will release "a special RSD 2022" vinyl to mark the event's 15th anniversary (23rd April ).
自從me之後佢已經派唔到台啦
而且佢依家出re-record,die hard就覺得好正,但街久卜人只會心諗出咁密jm9
最搞笑係到依家都未officially send去電台
pop radio去到 top 40 先開始做野
ibytam拍埋mv就咁冇左聲氣
個era其實仲可以玩好耐
但係又開始tease speak now tv 都唔知想點
自從me之後佢已經派唔到台啦
而且佢依家出re-record,die hard就覺得好正,但街人只會心諗出咁密jm9
我呢啲街久卜人真係諗咁似香港啲歌手出嗰啲新曲+精選大碟咁
佢應該會諗邊個幫到佢發展 點會咁傻為咗偶像 放棄自己前途 唔通同Tay 媽好姊妹咩
個衰妹竟然玩埋堆 佢冇咗Tay 媽 什麼都不是
又cancel

不過今次唔關佢事
又會團隊成一半人都受到感染嘅
Adele residency群組
Rockvato
原本已經變左整係會聽下佢d歌 睇黎唔洗再聽
由細到大都好鐘意佢聽唱pop
唔會忘記 Unbroken果時既佢唱功係幾好 細個成日播Skyscraper同GYHAB
去到上年出DWTDTAOSO果時只係得一半到既歌list我係會聽
搖滾
佢都係整返好個頭先啦
咁個髮型邊個開胃
前排佢咪喺到捉鬼嘅可能今次終於受到鬼嘅啓發,要做陰間音樂
Tinashe - X / I Can See the Future
https://youtu.be/KuYfOO_d0gw
Twitter有fans屌曬鬼
話佢喺個show開始前幾個鐘先講
Here We Go Again嗰期
我唔係唔識欣賞Here We Go Again
而係睇佢story有種感覺話我知佢今次新歌唔好聽
佢依加把聲唔同以前咁 冇左果種好少女感覺
好似自從跟左個經理人之後就咁
Sorry Not Sorry嗰期都正正常常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞