歐美主流樂壇集中討論區69

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
係啦係啦 聽講又蝕撚死啲小店
請問呢兩隻神曲今個星期咩成續? 個榜壞咗? 搵唔到嘅
其實swiftie都幾搞笑
我本身好客觀咁話ah commercial > folklore
唔知點解swiftie連呢點都唔肯承認
逼我要拎啲數據出嚟prove
仲要冇啦啦拉30埋出嚟
billboard都話ifpi計到30賣咗500張
仲要引埋你出嚟
真係自取其辱
因為Tay 媽得首週成績見得人 唔知係咪佢啲歌吸引唔到街外人聽 所以啲歌光速出榜 ,ah 流行程度大於佢任何一隻歌
Save your tears Global chart又上返去既
呢幾個月一首大爆歌都沒
點解係the weeknd ariana , 而唔係 ed tay 媽
Taylor Swift offered up a snippet of a new song, "Carolina," in the trailer for the upcoming film, 'Where the Crawdads Sing.'
努力啲買多幾個封面啦 出十尻幾隻碟都唔夠人出4隻砌 一隻冠單等於你幾隻碟加埋冠週
wejuststrangers 大家姐 教吓你個#793 P牌仔啦 賣碟唔係賣一個星期㗎 你以為個個歌手好似Tay 媽咁期間限定呀?
呢首好癲 冇諗過仲磨到咁耐
In Your Eyes(with Doja Cat)都正
可惜plug唔起
呢首都好好聽
Doja嗰陣有controversy所以先冇乜聲氣
如果係KMM嗰期出實冠到
反而覺得強推嘅You Right一般般
唔知Planet Her有冇機會靠Grammy效應沖到冠專呢
費時同你嘈啦,你咁叻你教啦你熟tay媽仲熟過我
我哋swiftie唔怕同人嘈

唔係你放流料 點會有件冇腦p牌仔 以為Tay 媽好賣得 好多熱門單
Album of the year應該輪唔到佢
自從出咗blinding lights之後就多左好多longetivity好癲嘅歌
Levitating, save your tears, stay
仲有而家第一嘅heat waves應該可以weeks on chart 仲長過blinding lights
Lorde - Secret from a Girl (Who’s Seen It All)
https://youtu.be/bRoVXGRm5-Q
執到個Pop vocal/Duo都已經好好
rap album pop過頭兩頭唔對岸
但係planet her真係好撚打得 首首都plug得

塗曬其他rapper嘅名
睇你企喺邊個點度睇件事

你可以覺得佢塗咗其他female rappers係being shady

但同時可以係因為個journalist喺praising Nicki嘅同時tearing down other new female rappers,所以佢先想crossed out呢啲人,廢事佢哋成日將大家比較

不過Nicki post咩都成日比人有幾種interpretation㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞