歐美主流樂壇集中討論區69

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
破幾多週關佢哋事咩?Tay 媽又唔係紀錄保持者

發覺泰粉唔紅唔鬧 早排借啲以鬧完olivia反骨 近排鬧 dua

< 佢哋3個 毛型泰粉
同埋10週同11週好大分別咩
多/少個禮拜eom都已經超額完成

係,專屌其他紅嘅女歌手
Feminism喎

遲下Bey出撞正1989tv嘅話又嘈
你似又講緊我點樣鬧dua,乜dua買tth買足一年唔係事實咩,係其中一個宣傳伎倆,依家討論下都唔得?討論下就係鬧adele stan都成日討論tay媽啦
唔好下下都屈swiftie啦 有冇source啊
遲啲會唔會怪埋第三次世界大戰喺swiftie搞出嚟
低齡粉
係你呀 ,我哋都係討論下Tay 媽出咁多週邊咁多封面谷銷量 你哋又咪咁激動 Tay 媽啲招數 高尚啲咩
你個隊友大叔又咪咁上下

討論下dua=鬧dua
咁不如唔好叫討論區啦
咁玻璃心不如cut 上網啦你

係喎 之前個絲打同你講咗啲咩搞到你潛左半年水?
自己碌twitter睇睇
講谷數嘅話taylor咪仲肉酸
1989 65款polaroid
lover就唔知幾多款日記
folklore無限bundle同簽名
咁有咩問題
幾時有話過dua買tth有問題
唔通artist唔應該promote自己嘅album?
肉酸在佢啲風扇係咁用佢呢啲谷出嚟嘅first week數據周圍踩人swiftie自己打飛機我哋理閪得你咩,swiftie見folklore高30少少就踩撚到盡,之後比adele反cup唔比人恥笑返?
你隊友講得比較保守喇 ,假如dua 買完成績差就唔撚扮啦
咩風扇?Tay 媽賣風扇?
咁關日記polaroid同簽名咩事
鬧fans還鬧fans
攞依啲出嚟話肉酸?
dua jb邊個先係tth代表都仲得拗
bundle代表就
咁我真係覺得出polaroid 日記呢啲嚟谷數肉酸呀嘛,swiftie都可以覺得30 flop啦咁點解我唔可以覺得學埋日韓偶像咁出merch割韭菜谷數肉酸?swiftie成日恥笑bts & army,但其實自己偶像做嘅嘢完全一9樣
咁打單法隨時變When We Were Young 2.0

希望尾單plug Love Is a Game
少年你太樂觀了,WWWY都有幾個電視live
遲下Brit同Grammy都唔唱omg嘅話應該就係得個mv就byebye

好鐘意love is a game
但Spotify number幾乎墊底
明明one night only最好迴響呢首
因為liag live>>>>>>studio,本身又唔係hit,自然比較少人會擺佢落playlist

而且last track除非本身係hit,唔係嘅話streams一般都會比較少,因為唔少人都係commute嗰時聽歌,就咁成張album順住聽嘅話,有時未播到後面啲track就已經到咗,跟住就直接熄app
Charlie puth又準備有新歌
呢排loop 30成隻碟
真係一種享受
KANYE WEST // DONDA 2 // FEB 22

EXECUTIVE PRODUCED BY FUTURE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞