歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (117)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
屌佢老母咩,痴撚線肯定係鄉音支那仔黎啦
好多人懶好笑咁覺得係inside joke咁
如果係咁其實就冇所謂作為朋友, 但我咁唔好彩喺側邊聽到
精神受到傷害
屌, 你估灣岸死MK嗰班傻鳩咩
以前VZ未執真係見過佢哋郁手郁腳
正正經經玩唔得嘅係要出口術同小動作
無落過機鋪表示好後悔
我都無毒L唔敢去
有咩好後悔, 除咗DDR, 鼓機嗰類我覺得非豪宅玩會有問題啲之外
其實如果唔追版本嘅話落機鋪冇乜特別必要
我落嗰段時間主要係以前GVGN未出PSP版本NEXT PLUS
同埋約咗朋友未到, 入去玩著先
如果唔係都唔會特別想入去, 又嘈又臭又時不時有騎呢人
仲記得GVG岩岩出果陣係機鋪玩$5鋪
自己一個晏晝落去玩第一場電腦都未打到就比人坐低挑極速輸左
即刻轉其他場玩番seed d
係有啲仆街無人果陣唔會坐低玩
一見有人就即刻坐低挑
邊有5蚊咁平
單點入水炒魷魚變形機會係高d
所以佢一開始先放3點入水 (可能都關係end of fill同埋parts厚度問題)
但係因為係透明野所以有cosmetic concern唔可能有夾線

所以問題係在於一開始冇考慮到啤透明料
有既話就唔應該放呢個位/預留多d空間俾佢做隻薄d既水口啦屌
果陣係觀塘金沙打
價錢無記錯係咁上下
果到真係長時間都係食著二手煙黎打機
以前打kof 又係, 想打電腦消磨下時間
總有啲人見你廢就即入錢挑,好似屠殺弱者為樂咁
唔係好似, 根本就係
香港人打機態度
話說早幾日去榮興冇晒雙星架Toyota ts050
明明之前擺咁耐都冇人買 想試砌車就搵唔到

岩岩出起碼都7蚊鋪 gvg 我燒左唔少錢去打

解禁exia 果日沖去試機

gvgn 仲抵死,部獨角獸無駕駛員無樣無聲
係囉,之前大量
所以見到啱真係要買定砌牆
睇咪唔知邊個kol吹左一下就個個都買呀
很想要吧
wec lmp1呢啲冷門野邊有人要
我買左差唔多成年先開始砌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞