[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(46) 6.05 萬魔殿零式 | 多人玩到停售遊戲

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
出左公告:
1月25日 香港時間16:00
恢復遊戲銷售 / 新玩家注冊

https://jp.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/28242f184da9dc4570cf60d47c3aa154dc1d59d1
岩岩出左公告
劇情係咪仲未有漢化
Gaia DC再編成
姐係有機會俾人踢出Gaia服
我估會dum晒 非日本人server落同一DC
入面啲孤兒被迫課金搬返去有人權既地方
公告有講?唔識日文睇唔到
但搵唔到Gaia隻字
日服3拆4
10:11:11 >8:8:8:8
姐係有ser要搬
thanks
上面講錯想補充返:
1月25日恢復遊戲銷售, 但申請免費試玩係未開放返
姐係可以買Game入坑, 但免費仔係依然無得玩
有冇賢者武器圖片集
想揀一把投影用
6.1x會出同地區跨DC傳送功能,唔同地區佢話得但仲考慮緊搞唔搞(估驚server爆炸)
尋日先呻吟完終於有得買番
官方說法係驚經濟大崩潰
(其實整到跨DC唔俾Trade唔俾拉Board咪得
去度邊都乞人憎都唔知點解
FF 日服已經好和諧.....
想問下極蠻神發光武器有冇gunbreaker既預覽圖睇睇?
平時睇開呢個網https://connietarte.com/weapon/glow-matome/#Lv50
但冇更新到GB
應該要等到支那服出6.0 再等台仔簡轉繁+修正
可以試下用哩個網睇https://weapon.ffxivcollection.com/
劇情卡左係3.0吊癮吊左一個月
今次不再猶疑一開即買
差啲以為升哂其他職60級都會未開返
據我吸收花黎講
首先係HXD團太囂張,令到好多日本玩家會直接回報所入HXD party入面隊員,唔理係咪真HXD
其次好似係因為本身佢地買唔到序號同開唔到帳呃
號,好多,HXD帳號都係淘番黎,然後好似傳聞有大量係黑卡號

結論上而言個人認為,首先你唔係MANA DC可能會無咁高危
如果入過HDX Party會非常高危
再者係香港用戶會係計入美區,你用日帳佢都有封你可能性
至於地址反而係Mog到係比改,唔比改係名
不過大家普遍都係叫唔好去郁個地址,你係公告後改反而比官方覺得你有鬼
慘 我想down個client咋
赤魔
喺gaia排咁少人好正 希望唔好俾人拆走
免費ACC會唔會轉移到去澳洲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞